Món Esport
Laporta ja hauria tancat el seu primer fitxatge
  • CA

Ni el Kun Agüero, ni Eric García, ni Memphis Depay, ni David Alaba, ni encara menys Erling Haaland. El primer fitxatge que hauria tancat Joan Laporta per al Barça és el del migcampista defensiu Georginio Wijnaldum, segons ha informat el mitjà britànic Sunday Times. De la mateixa manera que els altres noms que apareixen a la llista del nou president blaugrana, Wijnaldum acaba contracte a finals de temporada i arribaria a Barcelona de forma completament gratuïta.

Es tracta d’un futbolista de 30 anys més aviat físic que no pas tècnic, però Ronald Koeman el demana. És neerlandès i el coneix de la selecció. Actualment milita a les files del Liverpool de Jürgen Klopp on és titular, però no se sent prou reconegut per renovar. Amb la seva arribada, es podria buscar una sortida per a Miralem Pjanic, un futbolista que no ha encaixat de cap de les maneres al conjunt blaugrana.

La seva arribada depèn de forma pràcticament directa de la continuïtat de Ronald Koeman a la banqueta del Barça. Tanmateix, això comença a ser una evidència, tenint en compte el bon joc que està desplegant l’equip durant les darreres jornades. La fitxa de Wijnaldum al Liverpool és molt baixa i, malgrat que aquest sigui un dels punts que el tenen descontent, tampoc no firmaria per cap suma estratosfèrica, fet imprescindible per arribar al Barça amb la crisi econòmica que carrega el club blaugrana. El seu fitxatge no descartaria cap dels altres moviments previstos.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | FC Barcelona
Koeman: “Ha estat el regal d’aniversari més bonic”
Notícia: Koeman: “Ha estat el regal d’aniversari més bonic”
Comparteix
La roda de premsa del tècnic del Barça després de la victòria contra la Reial Societat
Dest, jugador del Barça | FCB
Sergiño Dest s’estrena en la millor nit possible
Notícia: Sergiño Dest s’estrena en la millor nit possible
Comparteix
Dest ha fet un doblet i ha encarrilat la victòria dels homes de Koeman

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa