Koeman: “Ha estat el regal d’aniversari més bonic”

La roda de premsa del tècnic del Barça després de la victòria contra la Reial Societat

Ronald Koeman ha atès els mitjans de comunicació després de la golejada del Barça a Anoeta contra la Reial Societat. El tècnic blaugrana ha celebrat el seu aniversari amb un partidàs del seu conjunt i ha destacat que ha estat “el regal més bonic que m’han fet avui”.

Respecte a l’impacte que pot tenir aquest triomf a la Lliga, per molt que l’Atlètic de Madrid hagi guanyat el seu partit, Koeman és conscient de la pressió que posa als rivals mostrar aquest nivell, però prefereix mirar cap a casa. “El missatge és més important per a nosaltres. L’equip està confiat i fort”, ha assegurat. També ha destacat que “no puc dir que no perdrem cap partit més” i ha recordat que “seguim estant darrere de l’Atlètic”.

El Barça no tornarà a jugar fins d’aquí a dues setmanes. La Setmana Santa coincideix amb una aturada de seleccions, però Koeman no creu que això pugui perjudicar l’equip: “No em preocupa, però espero que tornin bé tots els jugadors”. Considera que encara poden tenir “altibaixos”, però té en compte que “l’equip ha millorat molt”.

Més informació

Nou comentari