Sergiño Dest s’estrena en la millor nit possible

Sergiño Dest va arribar aquest estiu amb l’etiqueta de jove promesa, jugador amb potencial i recorregut, i amb el beneplàcit del seu compatriota Ronald Koeman per formar part de la plantilla del Barça. A pesar d’aquestes facilitats, que al Barça mai són suficients, el lateral no havia trobat el seu lloc ni havia donat el rendiment esperat aquesta temporada. Fins avui.

Tot i haver estat encallat en alguns trams de l’inici del partit, en la línia de tot l’equip, al minut 35 de la primera, Dest ha enviat la pilota al pal. Una jugada que, amb els matisos propis de cada una, ja s’ha repetit diversos cops aquesta temporada. El futbol, aquest cop, ha fet justícia pocs minuts més tard.

Al minut 43 el lateral ha rebut una passada a l’espai de Messi i ha rebentat la porteria basca amb un xut potent. D’aquests llançaments ja se li han vist alguns i, sens dubte, seran molt necessaris en un Barça a qui de vegades li costa assumir xutar a porteria des de la distància. Si la nit semblava rodona, encara quedava molt més.

A la segona part, Sergiño Dest ha tancat a la perfecció la seva nit somiada. Després d’una gran acció de Jordi Alba, l’estatunidenc aprofita per fer el 0 a 3, i firmar el seu primer doblet amb el Barça. El segon de la seva trajectòria com a professional. Quina manera d’estrenar-se com a golejador a la Lliga.