Món Esport
Pau Gasol, presentat: “La idea és debutar aviat”
  • CA

El fill pròdig torna a casa. Definitivament, aquest migdia Pau Gasol ha estat presentat de forma oficial sobre el parquet que va abandonar per fer les Amèriques fa quasi vint anys. L’ala-pivot català ha declarat que, si tot va bé i el cos tècnic ho creu convenient: “la idea és debutar aviat”.

El gran dels Gasol ha volgut demostrar el seu agraïment pel retorn al club que el va veure créixer. Però, mirant cap al futur, el ja blaugrana ha declarat: “L’equip està en molt bona línia i espero poder guanyar l’Eurolliga aquesta temporada”. Remarcar que la competició europea és l’únic gran títol que té pendent com a jugador i que aconseguir aquest campionat seria posar “la cirereta del pastís” a la seva carrera.

D’altra banda, i sobre el seu estat físic, Gasol ha reconegut que actualment no és “el mateix jugador que fa uns anys”, però ha matisat que “encara es poden aportar coses a l’equip gràcies a l’experiència acumulada”. Precissament, l’estat físic del català va lligat, sobretot, al seu procés de recuperació. El blaugrana s’ha confessat davant els mitjans: “No volia que la meva carrera l’acabés una lesió, la vull acabar gaudint i ajudant a aquest club”.

Sobre aquesta circumstància l’ala-pivot s’ha mostrat optimista: “Tinc bones sensacions, però sempre miro d’anar amb els peus a terra”, Gasol ha afegit que tampoc vol “fer-se moltes il·lusions”, però que el desig de tornar a jugar de forma oficial són molt grans, les mateixes, de fet, que quan va marxar. El missatge ha estat clar: “El dia a dia marcarà quin camí seguir”.

Amb la mirada a llarg termini, i la possibilitat de fer un segon any al Barça, Gasol ha dit que “mai descarta res”. D’altra banda, preguntat sobre com es va gestar la tornada al club blaugrana, Gasol ha remarcat la importància del paper del seu excompany, i amic, Navarro: “Feia dos anys que no competia de forma oficial i el primer amb qui vaig estar parlant d’explorar aquesta possibilitat va ser amb en Juan Carlos”. El català ja s’entrenarà aquesta mateixa tarda.



Més notícies
Messi i Pedri celebren un gol | Europa Press
Els intocables de Joan Laporta
Notícia: Els intocables de Joan Laporta
Comparteix
La Masia, el talent jove i Messi, claus en el projecte esportiu del nou president del Barça
Dembélé, Griezmann, Konrad, Trincao i Pedri, durant un entrenament | FC Barcelona
Els quatre jugadors que podrien deixar el Barça
Notícia: Els quatre jugadors que podrien deixar el Barça
Comparteix
La directiva de Laporta estaria buscant la fórmula per salvar el club econòmicament

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa