Món Esport
VÍDEO | Impactant accident de Kilian Jornet amb una reacció surrealista

Kilian Jornet és un dels millors esportistes catalans de tota la història. Les seves gestes en l’esquí de muntanya i l’ultrafons ja són llegendàries i és gairebé impossible que ningú les pugui igualar. Amb 34 anys, a Jornet encara li queda molta corda i continua demostrant el seu talent dia rere dia. És molt actiu a les xarxes socials i això fa que els seus aficionats el puguin seguir constantment. A més a més, es caracteritza per ser molt proper amb el públic i pel seu gran sentit de l’humor, que a vegades fa que sembli més humà, quan està assolint reptes inversemblants.

Un gran exemple al respecte és un dels seus darrers vídeos, el qual ha causat furor a les xarxes socials. L’ha publicat a Twitter juntament amb el text “Glad we already have kids“, és a dir, “Sort que ja tenim fills”. En les imatges es pot veure Jornet descendint per una muntanya a gran velocitat amb els esquís, entre arbres i sense gaire marge de maniobra. En un determinat moment, executa un salt de forma incorrecta i impacta directament contra un tronc. L’accident sembla greu i preocupant, però ell s’aixeca de cop i continua esquiant com si no hagués passat absolutament res. Sí que és cert que fa alguns sorolls que expressen dolor, però el text amb el qual ha compartit el vídeo a les xarxes socials demostra que s’ho ha pres d’allò més bé, amb moltíssim sentit de l’humor.

Com que els seus seguidors han vist que el mateix Kilian Jornet ha fet broma del seu accident, molts d’ells li han seguit el joc amb més bromes i mems de la caiguda de l’esquiador català. Destaca sobretot un muntatge en el qual es pot veure la trompada de Jornet amb la famosa cançó All Star, d’Smash Mouth. El moment en què impacta contra el tronc es barreja amb la música, formant una combinació d’allò més divertida.



Més notícies
Aitor Egurrola, llegenda del Barça | FC Barcelona
El llegendari Aitor Egurrola anuncia la seva retirada
Notícia: El llegendari Aitor Egurrola anuncia la seva retirada
Comparteix
Aquesta serà la darrera temporada de l'esportista del Barça amb més títols
Mirotic i Saras, després de guanyar la Copa | FC Barcelona
Mirotic revela la clau de la victòria del Barça a la final de Copa
Notícia: Mirotic revela la clau de la victòria del Barça a la final de Copa
Comparteix
Els jugadors blaugranes s'han quedat molt sorpresos amb la xerrada de Saras al descans

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa