Món Esport
El llegendari Aitor Egurrola anuncia la seva retirada

Parlar d’Aitor Egurrola és parlar d’una llegenda del Futbol Club Barcelona des de ja fa molts anys. El mític porter de la secció d’hoquei patins és l’esportista amb més títols de tota la història del Barça, amb un total que fa por, ja que ha alçat fins a 77 trofeus. Aquesta, però, serà la darrera temporada d’Egurrola al conjunt blaugrana, ja que el porter català ha anunciat la seva retirada quan finalitzi aquest curs. Durant el prop de mig any que li queda com a jugador d’hoquei patins professional, tindrà el repte d’arribar fins als 80 títols amb els tres que queden en joc per a aquesta secció del Barça.

Egurrola ha estat vinculat al primer equip blaugrana des de 1998. Les generacions i els anys han anat passat, però ell ha seguit sota els pals de la porteria del Barça d’hoquei patins. Després de 27 anys al club, però, ha decidit que ja no tornarà a renovar el contracte que el manté lligat a l’equip culer fins al 30 de juny d’aquest 2022. S’espera un comiat a l’altura de les grans llegendes del Palau Blaugrana i ben segur que el seu dorsal acaba retirat i la seva samarreta penjada al pavelló del Barça. De fet, l’entitat culer ja ha anunciat que Egurrola donarà més detalls sobre la seva decisió en una roda de premsa que tindrà lloc proximament i on estarà acompanyat pel president Joan Laporta.

Durant aquestes 24 temporades al primer equip del Barça i entre els 77 títols que ha aconseguit fins al moment, destaquen fins a onze Copes d’Europa, vint lligues i onze Copes. A més a més, amb la selecció espanyola ha guanyat dos Campionats d’Europa i dues Copes de les Nacions. Sorprenentment, Egurrola no ha pogut aconseguir cap Mundial, ja que altres porters han passat per davant seu a l’hora de ser convocats, cosa que demostra el grandíssim nivell de l’hoquei patins català.



Més notícies
Mirotic i Saras, després de guanyar la Copa | FC Barcelona
Mirotic revela la clau de la victòria del Barça a la final de Copa
Notícia: Mirotic revela la clau de la victòria del Barça a la final de Copa
Comparteix
Els jugadors blaugranes s'han quedat molt sorpresos amb la xerrada de Saras al descans
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El motiu pel qual Laporta no ha assistit a la final de Copa
Notícia: El motiu pel qual Laporta no ha assistit a la final de Copa
Comparteix
El president del Barça ha estat una de les grans absències de la final a Granada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa