Món Esport
Mirotic revela la clau de la victòria del Barça a la final de Copa

El Barça de bàsquet ha aconseguit un triomf de moltíssim mèrit contra el Reial Madrid a la final de la Copa ACB, que li ha suposat el primer títol de la temporada. Els blaugranes han iniciat el duel amb un primer quart nefast, on han arribat a perdre de setze punts, i han hagut d’aixecar el partit i donar la volta al marcador, cosa que no ha pogut succeir fins a la recta final del duel, concretament al darrer període.

Nikola Mirotic ha liderat l’equip des de dins de la pista i ha acabat sent escollit el millor jugador de la final (MVP). Ha aconseguit anotar fins a dinou punts, els mateixos que ha aconseguit pel que fa a la valoració. Tanmateix, quan li han preguntat quina ha estat la clau de la remuntada i la posterior victòria, el jugador montenegrí no s’ha mirat a ell mateix, sinó que ha girat la vista fins a la banqueta.

“El Saras (Sarunas Jasikevicius) ha estat de deu al descans. A la xerrada al vestidor semblava que era l’únic que creia en l’equip. Mentre parlava, fins i tot se m’ha posat la pell de gallina. Ha estat la clau de la victòria”, ha explicat a la roda de premsa posterior al duel. El mateix Jasikevicius ha volgut treure ferro a aquesta xerrada, però altres jugadors han confirmat que ha estat el punt d’inflexió per tornar a entrar a la pista amb la remuntada entre cella i cella, ja que a la represa encara perdien d’onze punts.

En una entrevista amb RAC1, Mirotic ha confessat que el contingut de la xerrada no ha estat tan important com el to. Els jugadors del Barça s’esperaven una esbroncada marca de la casa de Saras, però en comptes d’això s’han trobat amb un entrenador comprensiu i encoratjador. El tècnic lituà ha sabut llegir la situació del partit i l’estat d’ànim dels seus homes i ha optat per una estratègia diferent de l’habitual per aconseguir la reacció desitjada. No deixarà de ser un entrenador exigent i dur en alguns moments, però en aquest cas ha demostrat tenir una mà esquerra genial.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El motiu pel qual Laporta no ha assistit a la final de Copa
Notícia: El motiu pel qual Laporta no ha assistit a la final de Copa
Comparteix
El president del Barça ha estat una de les grans absències de la final a Granada
Nikola Mirotic, durant la final de Copa | FC Barcelona
Remuntada èpica del Barça per guanyar la Copa a la cara del Madrid (59-64)
Notícia: Remuntada èpica del Barça per guanyar la Copa a la cara del Madrid (59-64)
Comparteix
Nou títol per a Sarunas Jasikevicius, en un partit que ha estat emocionant fins al final

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa