Món Esport
El motiu pel qual Laporta no ha assistit a la final de Copa

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha estat una de les grans absències de la final de la Copa ACB que ha guanyat el Barça contra el Reial Madrid a Granada. El seu homòleg a l’etern rival, Florentino Pérez, sí que ha estat a la llotja del Palau Municipal d’Esports de la ciutat andalusa, però el màxim dirigent blaugrana s’ha perdut aquesta cita. Segons ha revelat RAC1 en les hores posteriors, Laporta ha pres la decisió d’acompanyar el primer equip masculí de futbol al duel de Lliga contra el València a Mestalla, cosa que ha fet que no fos compatible amb l’assistència al duel del conjunt de bàsquet. El Barça de futbol ha acabat el seu partit uns quinze minuts abans que comencés la final de la Copa ACB, cosa que demostra, de forma òbvia, que no podia ser als dos llocs a la vegada. Laporta ha considerat que era més oportú visitar l’equip de futbol, probablement per la transcendència i l’impacte que té a nivell internacional, per molt que el de bàsquet s’hi jugués un títol. El club no ha fet cap comunicat al respecte.

D’altra banda, cal destacar que Laporta ha estat molt pendent de la final de la Copa ACB i que tan bon punt ha acabat el partit, ha publicat un missatge de felicitació a les xarxes socials: “Enhorabona, @fcbbasket! La Copa és blaugrana i ho és gràcies al vostre esforç i esperit de sacrifici! Sou imparables!”. A més a més, quan ha tornat del seu viatge a València per acompanyar l’equip de futbol, també ha dirigit un missatge als jugadors de Sarunas Jasikevicius: “Ha estat un diumenge complet, perquè som campions de Copa de bàsquet amb un gran partit, una gran remuntada, i a més a més al futbol hem guanyat 1-4 al camp del València i ens hem consolidat a una bona posició per anar escalant posicions. Felicitar el Saras i tots els jugadors de bàsquet, encapçalats pel MVP Nikola Mirotic, que avui han fet un gran partit que ens ha donat una Copa que és l’alegria del barcelonisme. Avui estem molt contents gràcies a ells!”.



Més notícies
Nikola Mirotic, durant la final de Copa | FC Barcelona
Remuntada èpica del Barça per guanyar la Copa a la cara del Madrid (59-64)
Notícia: Remuntada èpica del Barça per guanyar la Copa a la cara del Madrid (59-64)
Comparteix
Nou títol per a Sarunas Jasikevicius, en un partit que ha estat emocionant fins al final
Els jugadors del Barça celebren un gol a Mestalla | Europa Press
El Barça s’exhibeix a Mestalla amb el joc de posició que demana Xavi (1-4)
Notícia: El Barça s’exhibeix a Mestalla amb el joc de posició que demana Xavi (1-4)
Comparteix
Aubameyang ha anotat el seu primer gol i el seu primer doblet com a blaugrana

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Narcís a febrer 21, 2022 | 12:40
    Narcís febrer 21, 2022 | 12:40
    El Barça és el rei, vertader rei, així amb tot allò que implica noblesa, que no pas un arrossegat o mardid ! PD : Visca el Barça!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa