Món Esport
Surt a la llum el vomitiu menú que donen als atletes dels Jocs d’hivern

El cinquè dia dels Jocs Olímpics d’hivern de Pequín 2022 s’ha llevat amb una gran polèmica sobre els àpats que reben els esportistes que hi participen i que han de quedar aïllats per haver donat positiu per coronavirus. La biatleta russa Valeria Vasnetsova ha compartit al seu compte d’Instagram una fotografia on es pot veure una safata amb el menú en qüestió, el qual assegura que ha estat el mateix durant els cinc dies seguits, tant per dinar, com per sopar, com per esmorzar. A la imatge es pot veure que l’àpat en qüestió està dividit en cinc compartiments i cadascun d’ells conté una mena de menjar diferent amb pitjor aspecte que l’anterior. S’hi pot observar una mena de salsa de tomàquet, uns macarrons bullits, quatre trossets de patata, pollastre també bullit i el que semblen unes costelles cremades.

El més sorprenent és el gran contrast que hi ha entre el menjar que reben els atletes confinats amb els que es poden moure per les instal·lacions de la Vila Olímpica sense restriccions. De fet, l’àrea de menjar dels Jocs d’hivern de Pequín és bastant espectacular, ja que s’ha creat tot un sistema per evitar contactes i els àpats se serveixen a través d’aparells que fan que no hagin d’interactuar dues persones a la vegada. Cada atleta pot escollir el plat que desitja i tot un sistema d’alta tecnologia li acaba proporcionant l’àpat en qüestió. Això sí, s’ha de consumir en una taula individual, la qual està separada per mampares de plàstic amb la del costat, cosa que també impedeix que hi hagi contacte entre atletes.

De la mateixa manera que va passar als Jocs Olímpics d’estiu de Tòquio de l’any passat, el coronavirus és molt present a Pequín 2022. Des de la primera onada que es va viure a la Xina, la qual, de fet, va ser la que es va acabar estenent per tot el món, el govern del país asiàtic ha posat grans esforços en impedir que es repetixin situacions com aquella. A partir de dures mesures restrictives ho haurien acabat aconseguint, ja que, segons les dades oficials, no hi ha hagut cap altra onada de Covid-19 des de la del febrer del 2020.Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press

El motiu ètic pel qual el Barça ha triat Spotify

Notícia: El motiu ètic pel qual el Barça ha triat Spotify
Comparteix
Les alternatives a l'empresa musical sueca eren companyies de criptomonedes
Max Parrot, amb l'or olímpic | Europa Press

Supera un càncer i guanya l’or olímpic

Notícia: Supera un càncer i guanya l’or olímpic
Comparteix
Max Parrot protagonitza la gran història de superació dels Jocs d'hivern

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a febrer 08, 2022 | 14:15
    JordiP febrer 08, 2022 | 14:15
    Fan bé. Si veiem les imatges dels 7ns Jocs Militars internacionals de Wuhan, del 18 al 27 d'octubre de 2019, començarem a comprendre com i per qué el virus aquest dels cataplins es va estendre calladet per tot el món en poques setmanes, tant si es va generar a Wuhan mateix o si va arribar de fora portat per alguna delegació deportiva militar. És, doncs, normal que els xinesos hagin aplicat la histeria a les precauciones en burbujas.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa