L’hereu de Nadal també s’emporta Djokovic i deixa un missatge madridista

Després que Carlos Alcaraz acabés amb el seu mestre, Rafa Nadal, i somies en coronar-se com a campió del Mutua Madrid Open, ha arribat el tenista número u del món, Novak Djokovic, per intentar acabar amb les il·lusions del jove murcià a les portes de la final a ‘La Caja Mágica’. No obstant això, el serbi, que ha fet un partit força imprecís, ha deixat escapar la victòria amb una quantitat inexplicable d’errors no forçats que ell mateix es recriminava constantment amb el seu llenguatge corporal, i que han permès a Alcaraz passar a la final de demà diumenge tot i començar perdent el primer set per 7-6. No obstant això, el jove tenista espanyol s’ha refet per remuntar el partit guanyant els dos següents sets per 5-7 i 6-7 en un partit que s’ha allargat fins a les 3 hores i 35 minuts.

La crònica del Novak Djokovic – Carlos Alcaraz

Durant el primer set, s’ha demostrat per quin motiu Novak Djokovic és el millor tenista del rànquing ATP, no ha dubtat en celebrar cada punt davant d’una grada que li reconeixia els mèrits i que fins i tot el serbi ha acabat escalfant amb la seva actitud rabiosa un cop guanyava el ‘tie-break’ a Alcaraz. Els crits i les mirades desafiants per part del tenista han estat constants, quan les coses li sortien bé decidia encarar-se amb el públic de Madrid estrenyent el puny com tanmateix feia Alcaraz o Rafa Nadal, i quan no, rebufava per intimidar al seu rival. A més a més, feia la impressió que Djokovic havia aconseguit frustrar a Carlos un cop li guanyava el primer set, però el murcià s’ha refet per demostrar als aficionats del tenis que la victòria que va aconseguir ahir davant de Nadal no ha estat únicament sort. Alcaraz ha arribat al tercer set fent un ús abusiu de les deixades, cop estrella que el mateix tenista reconeix que té i que no dubta en utilitzar. Un cop el partit quedava empatat, donava la impressió que Djokovic quedava més esgotat que el jove Alcaraz, que no fallava en el seu servei i que al serbi li costava més que mai tornar les pilotes al terreny de joc contrari. Ara bé, Djokovic ha demostrat que no tira mai la tovallola i quan s’ha trobat en situació de punt de partit en contra i una afició que no permetia al serbi concentrar-se a l’hora de servir, ha optat per fer el millor servei de tot el partit i tornar a empatar el partit per allargar més la semifinal. El tercer set s’ha decidit de nou al tie-break, on Alcaraz ha sortit guanyador després d’imposar-se per 7-5.

Alcaraz espera l’altre finalista

Un cop acabat el partit, Alcaraz ha tingut unes paraules per agrair el suport de tots els aficionats davant del micròfon i ara espera el seu rival a la final de diumenge 8 de març a les 18:30h de la tarda. El seu rival sortirà de l’encreuament entre el grec Tsitsipas, quart al rànquing ATP, o l’alemany Zverez, que actualment és el segon millor tenista del món.

El missatge de Carlos Alcaraz que agrada al madridisme

Finalment, Carlos Alcaraz ha aprofitat per tornar a fer de les seves escrivint un nou missatge a una de les càmeres de peu de pista escrivint un missatge que ha fet somriure als madridistes tot just després de la remuntada dels blancs sobre el Manchester City, escrivint “90 minuti en Madrid son molto longo” i deixant la seva firma com s’ha fet tradicionalment. Aquest missatge ve arrel de les paraules de Juanito, exjugador del Reial Madrid de l’any 1986, després de perdre per 2-0 en una eliminatòria de Champions contra l’Inter de Milà i que després remuntarien al Bernabéu 3-0 eliminant als italians.