Món Esport
Excel·lent notícia per a Djokovic després que decidís no vacunar-se

Novak Djokovic va ser el protagonista de la primera gran notícia esportiva de l’any. I ho va ser amb un signe negatiu. Resulta que el tenista va decidir no vacunar-se contra la Covid-19. Un fet respectable, en tant que no hi està obligat. Tot i això, en el mes de gener es disputava l’Open d’Austràlia. Un certamen molt important per al serbi, ja que tenia l’oportunitat de situar-se primer en el rànquing de tenistes amb més grand slams, en cas d’endur-se el trofeu, superant Rafa Nadal i Roger Federer. Tot i això, la llei local obliga que tothom qui entri al país presenti el passaport que acredita la vacunació contra la Còvid-19. Per tant, finalment Djokovic va ser deportat del país.

Això va causar molta controvèrsia. Van ser diversos dies d’incertesa. A Djokovic primer li van dir que el farien fora, després van comunicar-li que se li podia fer una excepció, i finalment van dur a terme la decisió inicial. Fins i tot es va celebrar una audiència judicial, i un munt d’aficionats seus es van manifestar a la seva Belgrad natal.

Un cop Djokovic va ser expulsat del torneig i del país, va rebre una notícia encara pitjor. I és que el govern de França va anunciar que, de cara al Roland Garros, aplicaria la mateixa llei d’Austràlia. Això presentava un dilema acèrrim al tenista: o deixava el seu orgull a banda i es vacunava per així poder continuar guanyant tornejos en la seva exitosa carrera, o rebutjava seguir el consell mèdic però es quedava fora de no només el grand slam francès, sinó també el US Open (perquè els Estats Units també tenen la llei en qüestió).

França revoca la seva decisió en matèria de Covid-19

Tot i això, ara Djokovic ha rebut una molt bona notícia. Una notícia inesperada. I és que, finalment, el govern gal ha revocat la llei i ha anunciat que, a partir del 14 de març vinent, i tenint en compte la bona evolució del país en matèria de contagis, ja no caldrà presentar el passaport còvid en entrar al territori francès. Com el Roland Garros es disputa a partir del mes de maig, Djokovic no tindrà cap impediment per participar-hi, per defensar la seva corona al torneig després d’haver-lo guanyat l’any passat i per intentar tornar a igualar Rafa Nadal en tornejos majors.



Més notícies
Novak Djokovic, tenista serbi | Europa Press
Djokovic trenca el silenci sobre la seva vacunació
Notícia: Djokovic trenca el silenci sobre la seva vacunació
Comparteix
En una entrevista amb la BBC, el tenista serbi es reafirma com a 'antivacunes'
Espectadors de l'Open d'Austràlia, davant d'una lona amb Djokovic | Europa Press
Els jutges del cas Djokovic revelen el motiu real de la seva deportació
Notícia: Els jutges del cas Djokovic revelen el motiu real de la seva deportació
Comparteix
"Una estrella icònica del tenis mundial pot influir en persones de totes les edats", expliquen

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tano a març 03, 2022 | 19:51
    Tano març 03, 2022 | 19:51
    Els Gavatxos ja s'han abaixat els pantalons. Quins pebrots.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa