Món Esport
Djokovic trenca el silenci sobre la seva vacunació

El tenista serbi Novak Djokovic va ser el gran protagonista esportiu d’inicis d’any, però no pel seu rendiment a la pista, sinó per les seves controvertides decisions fora d’aquesta. Nole va intentar entrar a Austràlia per disputar-hi el Grand Slam homònim i va ser detingut per les autoritats del país oceànic per no tenir el passaport Covid-19 en regla. El serbi no estava vacunat contra el coronavirus i això va provocar que fos retingut en un hotel a Melbourne. Posteriorment, després de dos judicis i la revelació de diverses mentides i irregularitats del tenista, Djokovic va acabar sent deportat a Sèrbia i no va poder disputar l’Open d’Austràlia, el qual va finalitzar amb un triomf èpic del tenista manacorí Rafa Nadal, amb el qual es converteix en el millor tenista de la història, fins al moment, amb 21 Grand Slams.

Daniel Müksch, biògraf de Djokovic, va assegurar, després de la victòria a l’Open d’Austràlia de Rafa Nadal, que el tenista serbi havia recapacitat i s’havia vacunat per poder disputar els tres Grand Slams que encara s’han de jugar aquesta temporada, però el mateix Nole s’ha encarregat de desmentir-ho en una entrevista amb la BBC, en la qual s’ha reafirmat com a antivacunes: “Defenso la llibertat de poder escollir què em poso al cos. Aquests principis són més importants que qualsevol títol, així que sí, és el preu que estic disposat a pagar”.

Djokovic defensa que té arguments científics per estar en contra de la vacunació, ja que, diu, “sempre he estat un gran estudiós del benestar, la salut i la nutrició”. Tot i això, reconeix que està passant per moments durs i que la deportació d’Austràlia “no va ser fàcil”. Així que, tenint en compte les complicacions que està tenint en la seva professió per no estar vacunat, ha obert la porta al fet que això sí que pugui acabar passant en un futur, cosa que demostra que el seu biògraf no estava tan equivocat: “Tinc la ment oberta a la possibilitat de vacunar-me d’aquí a un temps, perquè tots estem treballant col·lectivament a trobar la millor solució per posar fi a la Covid”.



Més notícies
Rafa Nadal guanya l'Open d'Austràlia | Europa Press
Rafa Nadal es converteix en el millor de la història amb un triomf èpic
Notícia: Rafa Nadal es converteix en el millor de la història amb un triomf èpic
Comparteix
El balear s'imposa a Daniïl Medvedev i es converteix en el tenista que més Grand Slams ha guanyat
Novak Djoković, en un entrenament a Melbourne | Europa Press
Afirmen que Djoković està “mentalment tocat” i que patirà “conseqüències”
Notícia: Afirmen que Djoković està “mentalment tocat” i que patirà “conseqüències”
Comparteix
Un dels seus entrenadors, Marian Vajda, lamenta l'estat d'ànim actual del serbi després de la seva deportació d'Austràlia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa