Qui és Carlos Alcaraz, el jove tenista murcià que trenca esquemes?

Està meravellant el món del tenis a l'US Open

El nom del tenista murcià Carlos Alcaraz ha saltat a la palestra de forma totalment inesperada i sembla que ha arribat per quedar-s’hi durant una llarga temporada. Amb 18 anys, el jove d’El Palmar està trencant esquemes a l’US Open i s’ha convertit en el tenista més jove que ha aconseguit arribar als quarts de final, superant el rècord de la llegenda Andre Agassi. A més a més, per plantar-se en aquesta ronda ha hagut d’eliminar tenistes molt superiors a ell, destacant per sobre de tots el grec Stefanos Tsitsipas, número 3 del món, a qui va batre als setzens de final.

El rival d’Alcaraz als quarts de final de l’US Open és el canadenc Félix Auger-Aliassime, quinzè al rànquing ATP. El tenista murcià es troba a la posició número 55 i guanyi o perdi aquest partit escalarà moltes posicions. Ara bé, aquesta classificació tampoc no és el més important, ja que la seva potència i col·locació en els seus cops està meravellant el món de tal forma que ja s’ha postul·lat com a projecte de jugador llegendari.

Carlos Alcaraz va debutar al tenis professional el 2018, amb 15 anys, i des d’aleshores no ha parat de trencar rècords de precocitat. El seu nom va començar a prendre força l’any passat, però a finals de juliol d’aquest 2021 és quan la cosa es va posar més seriosa, ja que va guanyar el seu primer torneig ATP World Tour 250. A la final a batre ni més ni menys que el veterà Richard Gasquet. A l’US Open d’enguany s’ha acabat de certificar la seva irrupció al panorama del tenis mundial i caldrà estar molt pendents de la seva evolució, ja que es pot convertir en un tenista que marqui una època.

Comentaris

    Doctor Strangelove Setembre 6, 2021 1:53 pm
    Doncs aquest noi és un seguidor del Reial de Madrid, com en Rafel Nadal, i la majoria de persones que tenen un cert gust per aquest esport que es juga amb els peus, i del qual aquest equip, citat anteriorment, és el seu màxim exponent! Doc.
    Otro españolito consentido y mal criado... Setembre 6, 2021 4:31 pm
    Poco han trabajado, ni el ni su ascendencia...

Nou comentari