Món Esport
Mbappé fa saltar totes les alarmes del PSG abans de jugar contra el Madrid

El davanter francès Kylian Mbappé és dubte seriós per a la tornada dels vuitens de final de la UEFA Champions League que enfrontarà el Reial Madrid i el París Saint-Germain (PSG) a l’estadi Santiago Bernabéu. L’astre gal ha rebut una fortíssima trepitjada al peu per part d’un company d’equip, Idrissa Gana Gueye, en un entrenament i no ha pogut completar la sessió amb normalitat. Posteriorment, RMC Sport, un mitjà de comunicació esportiu francès, ha confirmat la lesió del jugador i ara caldrà veure si es pot recuperar a temps per enfrontar-se al club blanc. Ha rebut l’entrada de Gueye durant el matí del dilluns 7 de març i el partit en qüestió es disputa el vespre del dimecres 9 de març. No hi ha gaire marge per a la recuperació, però podria forçar tractant-se d’un duel tan important. En qualsevol cas, és un contratemps del tot inesperat que encén totes les alarmes del PSG abans del xoc de Champions i que dona esperances al madridisme.

Cal recordar que en el partit d’anada, on els parisencs van guanyar per la mínima al Parc dels Prínceps, Kylian Mbappé va ser el jugador més determinant. Va forçar un penal que posteriorment fallaria Leo Messi i va acabar marcant el gol de la victòria al temps afegit. Va demostrar que es troba en un estat de forma superlatiu i que actualment és, probablement, el millor jugador del món. Per tant, el Madrid tindrà un avantatge molt important de cara a aconseguir la remuntada si es confirma la lesió de Mbappé per al partit de tornada.

D’altra banda, aquest duel també havia de servir per presentar Mbappé a l’afició merengue abans que es converteixi en jugador blanc a partir de l’estiu vinent. Malgrat que no es tracta d’una informació confirmada i que cada vegada sorgeixen més dubtes al respecte, el més probable és que Mbappé sigui el gran fitxatge del Madrid el pròxim mes de juliol i que d’aquesta manera esdevingui el nou galàctic de Florentino Pérez. Ell mateix podria obrir una nova etapa gloriosa al Santiago Bernabéu, amb el nom d’Erling Haaland que també sobrevola la capital blanca.



Més notícies
Carlo Ancelotti, tècnic del Reial Madrid | Europa Press
Problemes per al Madrid dies abans de rebre el PSG
Notícia: Problemes per al Madrid dies abans de rebre el PSG
Comparteix
El mig del camp d'Ancelotti pot quedar molt minvat de cara a la transcendental tornada de Champions
Mbappé s'abraça amb Leonardo | PSG
El madridisme es desespera: Mbappé, a un pas de renovar amb el PSG
Notícia: El madridisme es desespera: Mbappé, a un pas de renovar amb el PSG
Comparteix
El director esportiu del PSG, Leonardo, ha assegurat que "cada vegada té més clar que es vol quedar"

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culer emprenyat a març 07, 2022 | 18:17
    Culer emprenyat març 07, 2022 | 18:17
    Doncs n'estic ben content. Per una vegada a la vida vaig a favor del Reial Madrid. Vull que Neymar, Messi i tota aquesta caterva de pesseters vagin fora de la competició europea.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa