Món Esport
Bale torna a fer enfadar el Madrid en una temporada surrealista

El Reial Madrid ha anunciat la seva convocatòria per al transcendental partit que els blancs jugaran aquest cap de setmana a casa, contra el Reial Club Deportiu Espanyol. I hi ha una baixa molt significativa: no hi és Gareth Bale. Segons el club, el jugador ha patit unes molèsties a l’esquena, i per tant no serà, ni tan sols, a la banqueta, en un matx que podria significar el triomf matemàtic dels homes de Carlo Ancelotti en el campionat de Lliga.

Tal com ha informat el diari Marca, el cos tècnic de l’equip ha rebut la notícia amb una sorpresa relativa, en tant que “ja no sorprèn gairebé res” del jugador. A més, al club hi ha “resignació”. Cal recordar que Bale va renovar l’any 2016, quan era una estrella al panorama europeu i sí que estava compromès amb el club, fins al 30 de juny d’enguany. Per tant, més enllà de la cessió del curs passat al Tottenham, últimament el Madrid ha hagut que carregar amb el jugador, que de fet és el que millor hi cobra. Això sí, a partir de l’estiu vinent ja marxarà.

La diferència del rendiment de Gareth Bale amb el Madrid i amb la selecció de Gal·les

És, doncs, una nova mala notícia que protagonitza el gal·lès. Està tenint una temporada per a l’oblit. Només ha jugat set partits, de 48 possibles. Això significa que, amb el Madrid, s’ha perdut el 85% d’enfrontaments, tant per lesió com per decisió tècnica. Cal recordar que després que el club guanyés la seva última Copa d’Europa, el davanter va reclamar un major protagonisme. Però ara, i els darrers anys, sense Cristiano Ronaldo, no ha fet el pas endavant que s’esperava i que se li ha reclamat.

I no és per falta de forma. És per falta d’actitud. Aquest curs, el seu rendiment amb els blancs dista molt amb el que ha tingut a la seva selecció. Mentre que en la xifra d’enfrontaments esmentada amb el Madrid només ha marcat un gol, amb Gal·les, comptant amistosos i partits de classificació per al Mundial del Qatar d’enguany, ha jugat sis partits de sis, i hi ha marcat cinc gols i ha repartit una assistència. I aquesta diferència fa enfadar molt l’entorn del Madrid.

Tant és així, que fins i tot la seva pròpia afició l’ha xiulat. En el seu primer partit al Santiago Bernabéu després de molt de temps, contra el Getafe, en el qual ha mostrat actes d’indisciplina, el gal·lès va ingressar-hi en la segona part, des de la banqueta. Ho va fer entre una sonora xiulada, i mentrestant somreia.



Més notícies
Gareth Bale celebra la victòria amb Gal·les | Europa Press
És jugador del Madrid, però mai ningú no s’ha rigut tant del madridisme
Notícia: És jugador del Madrid, però mai ningú no s’ha rigut tant del madridisme
Comparteix
Gareth Bale, després d'haver jugat només cinc partits amb el Madrid, ha marcat un doblet espectacular amb Gal·les
Gareth Bale, celebrant un gol amb Gal·les | Europa Press
Bale carrega contra la premsa madridista després de les crítiques rebudes
Notícia: Bale carrega contra la premsa madridista després de les crítiques rebudes
Comparteix
El gal·lès ha donat reflexions interessants després d'haver-se exhibit amb la seva selecció

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa