Món Esport
És jugador del Madrid, però mai ningú no s’ha rigut tant del madridisme

Gareth Bale és un dels fitxatges més cars de la història del Reial Madrid. L’estiu de 2013 va fitxar pel club blanc a canvi de 101 milions d’euros, convertint-se així en una clara aposta del president Florentino Pérez per guanyar-ho tot. Al Tottenham s’havia convertit en una estrella mundial, però al Madrid mai no va ser capaç de rendir al mateix nivell. Als primers anys, juntament amb Cristiano Ronaldo i Karim Benzema, va formar l’anomenada BBC i va ser quan millor va estar a la capital espanyola, però el seu rendiment va caure en picat a partir de 2016, quan va aconseguir una renovació fins a 2022. Des d’aleshores ha tingut alguna guspira de genialitat, com el gol de xilena a la final de la UEFA Champions League de 2018, però les darreres temporades han estat dramàtiques.

Wales, golf, Madrid. In that order

A principis de 2020 es va fer especialment palès la seva mala relació amb el Reial Madrid, quan va mostrar una bandera al final d’un partit amb la selecció gal·lesa on es podia llegir Wales, golf, Madrid. In that order. És a dir, deixava clar que el seu club era la seva última prioritat. Posteriorment, va marxar cedit al Tottenham, on va recuperar part del seu bon nivell, però aquest curs està sent una autèntica broma. Justificant-se a través de lesions i molèsties molt dubtoses, Bale només ha disputat cinc partits amb el Madrid i només ha estat capaç de marcar un gol.

El partidàs de Bale amb Gal·les

Tot i això, i fent honor a la pancarta que va mostrar fa un parell d’anys, el jugador gal·lès es transforma quan juga amb la seva selecció. Després de dir que no estava bé per jugar el clàssic del cap de setmana passat, tres dies després ha estat el gran protagonista de la victòria de Gal·les contra Àustria a la repesca del Mundial. Ha marcat un doblet amb dos gols espectaculars, dignes d’estrella del futbol, demostrant així que realment no ha perdut mai el talent. D’aquesta manera, ha classificat el seu país per a la final de la repesca contra el guanyador del partit entre Ucraïna i Escòcia, que ha quedat ajornat per la invasió russa. Així doncs, Gal·les és a només un duel, que es disputarà en la pròxima aturada de seleccions, de classificar-se per al Mundial.

El madridisme esclata contra Bale

Com no podia ser d’una altra manera, el madridisme ha esclatat contra el seu jugador. La premsa de la capital s’ha llevat amb portades contra ell, com per exemple la del diari As, que titula amb “Ya le Bale”, fent un joc de paraules amb el nom del futbolista i la seva actitud. A les xarxes socials, l’escabetxina contra Gareth Bale ha estat significativa, tot i que el madridisme ja és conscient que es tracta d’un cas perdut.



Més notícies
Jürgen Klopp i Pep Guardiola, entrenadors del Liverpool i del Manchester City | Europa Press
Aquests són els entrenadors i futbolistes més ben pagats d’Europa
Notícia: Aquests són els entrenadors i futbolistes més ben pagats d’Europa
Comparteix
Cristiano Ronaldo i Pep Guardiola dominen a Anglaterra, en una llista sorprenent copada pel Manchester United
Gerard Piqué, Sergio Busquets i Gareth Bale, durant un clàssic de la temporada 2018/2019 | Europa Press
Piqué lidera una llista surrealista de jugadors que més cobren a la Lliga
Notícia: Piqué lidera una llista surrealista de jugadors que més cobren a la Lliga
Comparteix
L'Équipe desvela els principals salaris dels futbolistes de la Lliga espanyola, amb dos suplents

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa