Món Esport
Apareix un vídeo de Vinicius que reflecteix la desesperació del Madrid

El Reial Madrid ha demostrat la pitjor imatge de la temporada en el moment menys indicat. Els de Carlo Ancelotti han caigut de forma estrepitosa amb una golejada davant el Manchester City a la tornada de les semifinals de la UEFA Champions League. L’equip de Josep Guardiola ha destrossat els madridistes, que s’han vist superats en la totalitat dels noranta minuts. Ja des del principi el Manchester City ha estat una piconadora i ha ofegat als blancs, en aquesta cita vestits de negre. L’equip entrenat per Carlo Ancelotti només ha pogut sobreviure a l’envestida anglesa durant 23 minuts, quan Bernardo Silva ha fet justícia amb el primer gol del matx. Prova de la desesperació i la inoperància del Madrid és la conversa de l’extrem brasiler Vinicius amb el seu entrenador. En ell es veu al futbolista força expressiu i al tècnic italià sense moltes idees per intentar aturar la superioritat aclaparadora del conjunt local.

Les queixes del jugador madridista no han servit de molt. Perquè el partit només ha tingut un únic guió i un únic color. El blau cel del conjunt anglès, que fins a quatre vegades ha superat Courtois. A més, sense les aturades del belga segurament estaríem parlant d’una golejada molt més escandalosa, que ha estat vital per a prevenir un marcador encara més ampli evitant dos gols claríssims a Erling Haaland. El noruec no ha pogut marcar cap gol al Madrid, però Guardiola no l’ha trobat gens a faltar.

Pep Guardiola celebra, eufòric, un gol del City contra el Madrid | Europa Press
Pep Guardiola celebra, eufòric, un gol del City contra el Madrid | Europa Press

Vinicius sense desequilibri i el Reial Madrid totalment anul·lat pel Manchester City

El Reial Madrid ha tingut la intenció de treure el cap en alguns trams del partit, sobretot després del primer gol amb un xut espectacular des de fora de l’àrea de Toni Kroos al travesser, en una de les poques aproximacions. Però el City ha manat totalment en el partit. Kyle Walker ha anul·lat Vinicius i el Reial Madrid s’ha bloquejat davant la intensitat del conjunt anglès. Els de Guardiola han incomodat als madridistes durant tot el matx, en un partit que es recordarà per molt temps pel bany futbolístic realitzat pels futbolistes del conjunt ‘sky blue’.

Vinicius no ha tingut ocasió de sentir-se còmode a la gespa, perquè el City no ho ha permès en cap moment. Els de Guardiola han quallat un partit perfecte en el moment indicat, en unes semifinals i davant les mirades de tot el món. Una victòria que els serveix per a accedir a una nova final de la UEFA Champions League. Serà el 10 de juny a Istanbul contra l’Inter de Milà quan els de Pep Guardiola poden posar la rúbrica a una gran temporada a Europa i donar la primera Champions al Manchester City.



Més notícies
Pep Guardiola dona instruccions a Phil Foden, jugador de la pedrera del Manchester City, durant el partit contra el Madrid | Europa Press
La dada que desmunta el relat de la premsa de Madrid contra Guardiola
Notícia: La dada que desmunta el relat de la premsa de Madrid contra Guardiola
Comparteix
Justificar la golejada del Manchester City amb els diners gastats és una fal·làcia que cau pel seu propi pes
Pep Guardiola celebra l'eliminació del Reial Madrid | Manchester City
La fotografia de Guardiola que ha acabat d’enfonsar el madridisme
Notícia: La fotografia de Guardiola que ha acabat d’enfonsar el madridisme
Comparteix
L'expresident de l'Argentina, Mauricio Macri, ha publicat una imatge controvertida amb l'entrenador català
Pep Guardiola, durant el Manchester City-Reial Madrid | Europa Press
Discurs molt emotiu de Guardiola amb el Barça com a exemple
Notícia: Discurs molt emotiu de Guardiola amb el Barça com a exemple
Comparteix
L'entrenador del Manchester City ha celebrat l'eliminació del Reial Madrid i la classificació per a la final de la Champions
Pep Guardiola i Carlo Ancelotti, abans del Manchester City-Reial Madrid | Europa Press
El gran assenyalat de la humiliació del City de Guardiola al Madrid
Notícia: El gran assenyalat de la humiliació del City de Guardiola al Madrid
Comparteix
La premsa espanyola i l'afició merengue comencen a demanar el cap de Carlo Ancelotti

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa