Món Esport
Discurs molt emotiu de Guardiola amb el Barça com a exemple

Pep Guardiola ho ha tornat a fer. L’entrenador de Santpedor ha tornat a demostrar que és el millor entrenador del món i un dels millors de la història. Després d’haver caigut de manera totalment incomprensible en les semifinals de la temporada passada de la UEFA Champions League contra el Reial Madrid, en la reedició de la mateixa eliminatòria enguany no només s’ha tret l’espina, sinó que ho ha fet amb una exhibició futbolística memorable. En la roda de premsa posterior a aquest duel, Guardiola ha pronunciat un dels discursos més emotius que se li recorden.

Guardiola dona algunes de les claus del partidàs del City contra el Madrid

El tècnic català ha fet moltíssimes referències a l’eliminació de la temporada passada i ha quedat clar que ell encara no és capaç d’explicar-se què va passar. Tot i això, ha assegurat que aquest “dolor” que l’equip arrossegava des de feia un any ha estat una arma molt important per derrotar el Madrid aquest curs: “Ens hem tret de dins un dolor que ens ha durat un any. L’eliminació de la temporada passada va ser molt dura, perquè vam jugar molt bé, igual que avui. El futbol sempre t’ofereix una segona oportunitat i aquest cop l’hem aprofitada”.

Pep Guardiola celebra, eufòric, un gol del City contra el Madrid | Europa Press
Pep Guardiola celebra, eufòric, un gol del City contra el Madrid | Europa Press

El Barça com a exemple de persistència a la Champions

No obstant això, el Manchester City encara no ha guanyat la Champions. A la final s’enfrontarà a un Inter de Milà que ha arribat tan lluny contra tot pronòstic. Guardiola ja va perdre una final amb el conjunt sky blue fa dues temporades, quan era el primer cop que aquest club arribava al partit més important del futbol europeu. L’entrenador català ha assegurat que, de la mateixa manera que li va passar al Futbol Club Barcelona l’any 1992, la Champions del City acabarà caient: “Quan ho intentes molt, arriba un dia que et toca i acabarem guanyant la Champions. Jo soc culer, soc el Barça, ja ho sabeu tots, i vam trigar molt a guanyar. Vam perdre tres o quatre finals de l’antiga Copa d’Europa, però la vam acabar guanyant”.



Més notícies
Pep Guardiola celebra, eufòric, un gol del City contra el Madrid | Europa Press
Guardiola destrossa el Madrid i passa a la final de la Champions (4-0)
Notícia: Guardiola destrossa el Madrid i passa a la final de la Champions (4-0)
Comparteix
El Manchester City ha eliminat el conjunt merengue de la Champions amb una exhibició futbolística a la tornada de les semifinals
Pep Guardiola i Carlo Ancelotti, abans del Manchester City-Reial Madrid | Europa Press
El gran assenyalat de la humiliació del City de Guardiola al Madrid
Notícia: El gran assenyalat de la humiliació del City de Guardiola al Madrid
Comparteix
La premsa espanyola i l'afició merengue comencen a demanar el cap de Carlo Ancelotti
Josep Guardiola, entrenador del Manchester City | Manchester City
Guardiola treu pit com mai abans ho havia fet
Notícia: Guardiola treu pit com mai abans ho havia fet
Comparteix
El tècnic posa en valor la trajectòria del conjunt ‘sky blue’ tot i no haver guanyat la Champions
Bernardo Silva, celebrant un dels gols contra el Reial Madrid | Europa Press
DIRECTE | Manchester City – Reial Madrid de Champions (4-0)
Notícia: DIRECTE | Manchester City – Reial Madrid de Champions (4-0)
Comparteix
Segueix en directe el partit de tornada de les semifinals de la Champions League

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Julia Domínguez Fernandez a maig 18, 2023 | 12:02
    Julia Domínguez Fernandez maig 18, 2023 | 12:02
    Pep ets únic gran persona
  2. Icona del comentari de: Carlesbg a maig 18, 2023 | 19:02
    Carlesbg maig 18, 2023 | 19:02
    Efectivament, el Barça podria tenir 3 ò 4 Copes d'Europa (ara Champions) més però, la mala sort la majoria de vegades i el mèrit dels rivals altres han fet que el Barça no passés de les moltes semifinals que ha jugat ni superat les finals. Això sí, té una de les col·leccions més nombroses de trofeus europeus, el primer o segon, crec (Recopa, UEFA, Copes de Fira a més en propietat, Champions, etc.) i l'únic equip que no ha faltat mai en alguna competició europea. Sigui com sigui sempre ha mantingut un nivell de joc tècnic de qualitat que no he vist en cap equip. Guardiola és el representant viu d'això que dic perquè tots els equips on ha passat han mantingut un nivell de joc molt alt (Barça, Bayern i City). I això no és casualitat. Com diu molt bé l'articulista Alcaraz, això fa que es pugui qualificar Pep Guardiola com un dels millors de la història.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa