Món Esport
Nova polèmica arbitral que afavoreix el Madrid

El Reial Madrid ha empatat el partit de Lliga de la darrera jornada contra la Reial Societat, cosa que ha deixat els merengues a cinc punts del Futbol Club Barcelona i ha certificat el campionat d’hivern per als culers. Tot i que aquest empat ha estat un mal resultat per als blancs, les coses podrien haver acabat encara pitjor per als de Carlo Ancelotti si l’àrbitre del partit, Melero López, hagués aplicat el reglament correctament. A la segona meitat, el col·legiat andalús hauria d’haver deixat el Madrid amb deu jugadors per l’expulsió de Nacho Fernández, la qual no s’ha produït i, d’aquesta manera, ha afavorit els blancs i ha perjudicat la Reial Societat.

Nacho ha comès dues infraccions de targeta groga, però només n’ha vist una

La jugada polèmica ha arribat al minut setanta-sis. Nacho, que ja havia vist una targeta groga molt clara per una falta dura sobre Martín Zubimendi, ha comès una segona infracció que hauria d’haver estat castigada. Quan el migcampista de la Reial Societat Asier Illarramendi, ex del Madrid, ha intentat servir de banda, Nacho ho ha impedit amb les seves mans, intentant bloquejar el llançament de la pilota. Això, sense cap mena de dubte, és una acció que suposa una targeta groga, la qual hauria estat la segona i hauria provocat l’expulsió de Nacho. En comptes d’això, l’àrbitre no l’ha castigat i el defensa merengue ha pogut acabar el partit. Aquesta polèmica arriba després que en el duel anterior dels merengues, contra l’Atlètic de Madrid a la Copa, ja es demanés una doble targeta groga per a Dani Ceballos que no va arribar mai.

El Madrid ha empatat contra la Reial Societat | Europa Press
El Madrid ha empatat contra la Reial Societat | Europa Press

Mal arbitratge de Melero López, que també hauria d’haver expulsat Imanol Alguacil

De la mateixa manera, Melero López també hauria d’haver expulsat l’entrenador de la Reial Societat, Imanol Alguacil, per haver endarrerit un servei de banda del Madrid. Ha estat una acció lletja i antiesportiva. Quan un jugador comet una infracció com aquesta, se’l castiga amb una targeta groga. Quan ho fa un entrenador, ha de veure la vermella directament. En comptes d’això, Melero López només l’ha amonestat i Alguacil ha pogut continuar dirigint el seu conjunt. En qualsevol cas, no té, ni de bon tros, el mateix efecte sobre el joc l’expulsió d’un jugador, que deixa un equip amb deu, que la d’un tècnic, que ha d’abandonar la banqueta, però pot mantenir la seva labor des de la graderia i a través dels seus assistents.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren un gol contra el Girona | FC Barcelona
El Barça, campió d’hivern
Notícia: El Barça, campió d’hivern
Comparteix
El Madrid ha empatat contra la Reial Societat i això certifica que els blaugranes acabaran líders al final de la primera volta
César Soto Grado, àrbitre espanyol | Europa Press
Un reconegut exàrbitre fa unes polèmiques declaracions sobre el Madrid
Notícia: Un reconegut exàrbitre fa unes polèmiques declaracions sobre el Madrid
Comparteix
Iturralde González assegura que els blancs "mouen molta premsa"
Membres dels Ultras Sur, en la rodalia del Santiago Bernabéu, estadi del Reial Madrid | @FondoSur_1980
Els ultres del Madrid, en una pancarta: “Ana Frank és de l’Atlètic”
Notícia: Els ultres del Madrid, en una pancarta: “Ana Frank és de l’Atlètic”
Comparteix
Els Ultras Sur han comès una acció nazi abans del derbi madrileny, fent servir la figura de la famosa adolescent alemanya i jueva
Vinicius Jr., després de marcar el tercer gol del Madrid | Europa Press
El Madrid torna a frustrar l’Atlètic amb una nova remuntada (3-1)
Notícia: El Madrid torna a frustrar l’Atlètic amb una nova remuntada (3-1)
Comparteix
Els de Carlo Ancelotti han superat l'Atlètic de Madrid a la pròrroga

Comentaris

  1. Icona del comentari de: SANTI a gener 30, 2023 | 11:34
    SANTI gener 30, 2023 | 11:34
    Mas d elo mismo !!! Prohibit expulsar a qualsevol jugador del Madriles !!! Quina vergonya de competició !!! sempre afacorint a l´equip mes LLadre del Mon !!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa