El Madrid torna a frustrar l’Atlètic amb una nova remuntada (3-1)

El Reial Madrid ha tornat a fer una de les seves remuntades marca de la casa per passar a les semifinals de Copa. En aquesta ocasió, l’equip de Carlo Ancelotti ha superat l’Atlètic de Madrid en el derbi madrileny per tres gols a un després d’arribar a la pròrroga amb el resultat d’un a un al marcador. Els blanc-i-vermells han estat bona part del duel per davant, però el Reial Madrid ha tornat a treure l’esperit que, darrerament, els ha caracteritzat en les competicions del caos per empatar al tram final del partit i no caure eliminats de la Copa.

El Madrid empata el derbi a la recta final

La primera part del duel ha estat força igualada al Santiago Bernabéu, però al minut dinou Álvaro Morata, davanter de l’Atlètic de Madrid i exmerengue, ha aprofitat la primera ocasió clara del partit per avançar l’equip matalasser en el marcador. Precisament, Morata ha celebrat efusivament el gol davant de la seva antiga afició amb la intenció de tapar-se les lletres “MO” del seu nom a la samarreta perquè només es llegís “RATA”, paraula amb la qual l’estaven insultant alguns aficionats del Reial Madrid. Posteriorment, ja a la segona part, el Reial Madrid s’ha mostrat més decidit a empatar el partit, però no ha estat fins al minut 79 que els blancs han aconseguit igualar el resultat amb un golàs de l’atacant brasiler Rodrygo. El partit ha acabat amb empat i s’ha decidit a la pròrroga.

Benzema i Vinicius Jr. han sentenciat el partit

Després de l’empat, el Reial Madrid ha estat molt més decidit a guanyar l’eliminatòria que l’Atlètic i un minut abans del descans de la pròrroga Karim Benzema ha posat per davant el conjunt blanc per primera vegada en tota la nit. Ja a la segona part de la pròrroga, els blanc-i-vermells han sortit en tromba per intentar empatar el partit i, en el temps afegit, Vinicius Jr. ha sentenciat l’eliminatòria després d’un bon contraatac dels de Carlo Ancelotti. Així doncs, el Reial Madrid passa a les semifinals de la competició.

Vinicius Jr. en la jugada del tercer gol del Reial Madrid | Europa Press

Barça, Osasuna, Athletic Club i Reial Madrid estan a les semifinals de la competició

Després que s’hagin jugat tots els duels dels quarts de final de Copa, els quatre equips que es mantenen vius a la competició són el Futbol Club Barcelona, que s’ha imposat a la Reial Societat (1-0), l’Osasuna, que ha guanyat el Sevilla a la pròrroga (2-1), l’Athletic Club de Bilbao, que ha superat el València a Mestalla (1-3), i el Reial Madrid, que ha guanyat l’Atlètic de Madrid del Cholo Simeone (3-1). Els emparellaments de les semifinals de Copa es coneixeran al sorteig que es realitzarà el dilluns 30 de gener.