Món Esport
El Reial Madrid guanya el Mundial de Clubs amb xou de Vinícius (5-3)

El Reial Madrid ha obtingut el primer títol de la temporada. Els homes de Carlo Ancelotti han vençut amb autoritat l’Al-Hilal de l’Aràbia Saudita, que ha posat més resistència de l’esperada als primers compassos. Ben aviat, Vinicius Jr ha avançat els espanyols, culminant una gran jugada amb Karim Benzema. Pocs minuts després, ha estat Federico Valverde qui ha fet la segona diana del matx, amb un potent xut. Tot i el domini blanc, els saudites no s’han rendit i, abans del descans, han aconseguit retallar diferències mitjançant un contraatac impecable acabat per Moussa Marega. A la represa, Benzema ha assolit el desitjat premi amb la tercera diana del partit, rematant una gran assistència de Vinícius. Valverde ha fet el seu segon gol després d’una passada de Dani Carvajal. Luciano Vietto ha marcat el segon de l’Al-Hilal amb una definició impecable. Vinícius ha completat el seu gran partit amb el cinquè gol dels blancs, definint bé dins l’àrea. Vietto ha maquillat encara més l’electrònic, deixant un 5 a 3 que ja és història de la competició.

Els saudites han mostrat caràcter a la primera part

Els blancs han començat el partit decidits a aixecar el trofeu. Al minut 13, Vinícius ha obert la llauna després d’una bona triangulació amb Benzema. Cinc minuts després, ha estat el ‘Pajarito’ Valverde qui ha anotat, amb un potent xut que ha rebotat a les cames d’un defensa saudita. Tot i el setge del Madrid, l’Al-Hilal no ha tirat la tovallola i ha pogut retallar distàncies, amb un gol de Marega al minut 26, culminant un excel·lent contraatac. Benzema ha tingut un parell de bones opcions per augmentar la diferència a l’electrònic, però el resultat no s’ha mogut. Els saudites han reclamat un penal abans del descans, però l’àrbitre no ha vist res.

Carlo Ancelotti, entrenador del Madrid | Europa Press
Carlo Ancelotti, entrenador del Madrid | Europa Press

Pluja de gols a la represa

Just començar la segona part, Toni Kroos ha tingut una bona opció, però el seu xut llunyà ha sortit desviat. Al minut 54, Benzema ha pogut fer la seva diana, afusellant gràcies a una gran passada de Vinícius. Quatre minuts després, Valverde ha aconseguit el doblet, culminant una assistència de Carvajal. Poc després, l’argentí Vietto ha retallat diferències per als saudites, amb una gran rematada picada per sobre d’Andriy Lunin. Al minut 69, Vinícius ha fet el cinquè i el segon del seu compte particular aprofitant una assistència de Dani Ceballos. Els saudites han tornat a contestar mitjançant, altra vegada, Luciano Vietto, que ha aprofitat una greu errada d’Eduardo Camavinga en sortida de pilota. Amb el 5 a 3 s’ha arribat al final i el Madrid s’ha convertit en campió.



Més notícies
Carlo Ancelotti, entrenador del Madrid | Europa Press
Ancelotti podria canviar el Madrid per la selecció del Brasil
Notícia: Ancelotti podria canviar el Madrid per la selecció del Brasil
Comparteix
ESPN assegura que el tècnic italià canviarà d'aires al final d'aquesta temporada
Misa Rodríguez, portera del Reial Madrid | Europa Press
La portera del Madrid queda assenyalada per la seva antiesportivitat
Notícia: La portera del Madrid queda assenyalada per la seva antiesportivitat
Comparteix
Misa Rodríguez es va desinteressar en tot moment per l'estat de salut de la futbolista del Tenerife amb la qual va impactar
Álvaro Arbeloa, exjugador del Madrid | Real Madrid
L’exmadridista Arbeloa narra com va aturar Messi i rep una allau de burles
Notícia: L’exmadridista Arbeloa narra com va aturar Messi i rep una allau de burles
Comparteix
Es referia a un duel amb el Liverpool, però molta gent li ha recordat els clàssics de fa una dècada
Endrick, davanter brasiler | Europa Press
El darrer fitxatge del Madrid genera preocupació entre l’afició
Notícia: El darrer fitxatge del Madrid genera preocupació entre l’afició
Comparteix
Endrick Felipe, davanter brasiler de 16 anys, no ha marcat ni assistit des que el Madrid va pagar 35 milions per ell

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a febrer 12, 2023 | 11:24
    Doctor Strangelove febrer 12, 2023 | 11:24
    Som els escollits! Déu és clarament blanc! Doc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa