Món Esport
L’exmadridista Arbeloa narra com va aturar Messi i rep una allau de burles

Álvaro Arbeloa, exjugador d’equips com el Liverpool o el Reial Madrid i de la selecció espanyola, ha atès The Coiches Voice, una plataforma que tracta qüestions futbolístiques des de la mirada de l’entrenador. Actualment dirigeix el Juvenil A del Madrid, però hi ha parlat d’un tema que va viure com a futbolista. Concretament, d’un dia en el qual va fer un marcatge a Leo Messi, en un partit entre el Futbol Club Barcelona i el Liverpool.

El de Salamanca ha narrat que “quan vaig fer el marcatge a Messi, i és una cosa que incideixo molt als meus jugadors, em va afavorir el següent. Leo tendia molt a demanar la pilota al peu. Llavors, jo no tenia gaire por que em busqués l’esquena. No era un jugador que vingués i em trenqués a l’espai. I això em facilitava poder estar damunt seu, i no m’importava saltar on fos. Si el Leo baixava, jo podia anar-hi. Perquè no tenia aquesta amenaça a l’esquena, i perquè Riise agafava la meva posició, en algunes ocasions, si jo saltava molt amb el Leo”.

El Liverpool d’Arbeloa va eliminar el Barça de Messi de la Champions

Arbeloa s’ha referit a l’eliminatòria que va enfrentar els britànics i els culers la temporada 2006/2007. Es va donar en la ronda dels vuitens de la UEFA Champions League. El Barça defensava la seva corona a Europa, contra un equip que havia aixecat el títol dues temporades abans. Al final, el Liverpool va sortir victoriós, després d’una victòria al Camp Nou per 1-2, d’una derrota a Anfield per 0-1 i gràcies a l’extinta norma dels gols fora de casa. I Messi, que jugava com a extrem dret, no va poder anotar cap gol.

Arbeloa, un ‘soldat’ de José Mourinho al Madrid

Sigui com sigui, l’explicació d’Arbeloa ha estat el motiu de moltes burles especialment d’aficionats culers. Si bé Arbeloa va jugar al Liverpool, és sobretot conegut per la seva trajectòria al Madrid. El lateral va passar a la capital espanyola set temporades, entre 2009 i 2016. Després d’haver-se retirat del futbol, pot presumir de tenir una carrera i un palmarès increïbles, ja que ha aixecat dos trofeus de la Champions, dues Eurocopes o la Copa del Món.

Però durant aquesta carrera, sovint se’l menyspreava i es deia que era un futbolista dolent. I, alhora, també és recordat per haver estat un dels jugadors més fidels al polèmic tècnic José Mourinho. Arbeloa va protagonitzar algunes accions molt lletges en els clàssics d’aquella època, i fins i tot va crear una mítica enemistat amb el culer Gerard Piqué.

Álvaro Arbeloa, amb el cos tècnic de José Mourinho al Reial Madrid | @aarbeloa17
Álvaro Arbeloa, amb el cos tècnic de José Mourinho al Reial Madrid | @aarbeloa17

Per tot plegat, i arran d’aquesta explicació, ha rebut crítiques i burles. Per exemple, l’usuari @SVM_23 ha comentat “puntades, insults i menyspreus. Això és el que feia per intentar parar Messi. No va poder”. Per la seva banda, l’usuari @Joshual23 ha expressat que “posar Arbeloa fent classes de vigilar Messi potser no és el més encertat”.

L’usuari @don_Iniestazo ha clamat que “no podies ni aturar Pedrito, imagina’t Messi”. I l’usuari @elmodelo14 ha adjuntat un article en el qual es recull que Arbeloa va declarar que “compto els dies perquè Messi es retiri” i unes imatges d’unes puntades que va fer a l’argentí. Això sí, també hi ha hagut un usuari, @BorjaTrubia, que ha recordat el bon marcatge que va fer Arbeloa a Messi en el duel entre el Liverpool i el Barça de l’any 2007.



Més notícies
Stòitxkov compara Arbeloa amb un con
Notícia: Stòitxkov compara Arbeloa amb un con
Comparteix
El búlgar recull la crítica de Marc Crosas i es mofa de l'exjugador del Madrid
Piqué i Arbeloa “s’esbatussen” després del Reial Societat-Barça
Notícia: Piqué i Arbeloa “s’esbatussen” després del Reial Societat-Barça
Comparteix
El central català respon en zona mixta a unes paraules del lateral madridista per, després, continuar la baralla verbal a través de Twitter
Arbeloa respon per primera vegada a Gerard Piqué
Notícia: Arbeloa respon per primera vegada a Gerard Piqué
Comparteix
El lateral dret del Reial Madrid s'ha dirigit al central blaugrana en una entrevista per al web 'La Galerna'
[VÍDEO] Cristiano i Arbeloa es burlen del penal de Messi i Suárez
Notícia: [VÍDEO] Cristiano i Arbeloa es burlen del penal de Messi i Suárez
Comparteix
Van ser 'caçats' aquest dimarts, a l'entrenament al camp de la Roma

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jomont a febrer 09, 2023 | 10:42
    Jomont febrer 09, 2023 | 10:42
    El "contador" de somnis perquè era de l'única manera que sabia de parar a Messi, al camp, no. Si el dia del Liverpool el va parar va ser com ell diu perquè Riise era per fer la cobertura del forat que ell deixava Quan "Leonidas el espartan" Arbeloa es despertava de veure 300 Messi ja l'havia passat feia estona tot i no ser encara el millor Messi Que continuï els dies que li queden a Messi i contes als seus jugadors, pobres quina mala sort tenen amb al mestre que els ha tocat ESPARTANOS, AHU!!! jajajaja

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa