Món Esport
Arbeloa respon per primera vegada a Gerard Piqué
  • CA

Quan Gerard Piqué va llançar un dard contra Álvaro Arbeloa -li va dir “cono…cido”-, el lateral blanc va decidir no respondre al blaugrana. De fet, la resposta a les paraules del central català va arribar-li a través de companys d’equip del madridista, com el capità merenga Sergio Ramos o alguns dirigents esportius, com el president de l’LFP, Javier Tebas.

Aquesta vegada, però, després de força mesos de bonança entre Barça i Reial Madrid, el lateral internacional ha volgut respondre Piqué en una entrevista per al web ‘La Galerna’: “No hi he pensat. Molta gent em diu: ‘has de respondre-li’. I jo he meditat molt. Tendeixes a escalfar-te i respondre a la primera, però després te n’adones que és millor deixar refredar la situació i no dir certes coses. Jo podria explicar al món per què no sóc amic de Piqué. Potser ell no quedaria en molt bon lloc, però també és veritat que no conec la seva família, i el respecte que ell no té a la meva família li tinc jo a la seva.”

Després d’aquesta reflexió, Arbeloa continua i pensa en la seva família i els seus amics. El lateral explica que “sentim moltes burrades. Una més una menys, és igual. Però els que estan a prop pateixen. Pensant en això, vaig preferir no respondre-li. Si ens hagués atacat al Reial Madrid un altre cop, hagués saltat, perquè el defensaré sempre, sí o sí. Atacar-me a mi és diferent. És la meva forma d’actuar. No respondre és millor que explicar algunes coses que podria explicar”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa