Món Esport
El propietari de l’Atlètic carrega contra l’arbitratge del derbi

L‘Atlètic de Madrid ha empatat a un el derbi madrileny del futbol espanyol contra el Reial Madrid, al Santiago Bernabéu. José María Giménez ha avançat els matalassers, i el jove Álvaro Rodríguez ha acabat igualant el marcador a favor dels blancs. Tot i això, la notícia ha estat la polèmica actuació de Gil Manzano. L’extremeny ha expulsat de forma inesperada Ángel Correa, davanter dels blanc-i-vermells, i això ha generat molta ràbia en el si del club.

Després que els gestors de les xarxes socials hagin emès diversos missatges un cop acabat el partit, el dia següent, encara amb la ressaca del que va passar a la gespa del rei d’Europa, el club ha anat més enllà. I és que el seu president, Miguel Ángel Gil Marín, ha emès un comunicat contundent. És la segona vegada que fa això: ja ho va fer després del derbi de Copa del Rei, que va acabar amb una eliminació del Madrid a l’Atlètic i també amb polèmica.

En aquest segon comunicat, el dirigent ha lamentat que “no val la pena insistir-hi més. Ja ho vaig dir fa unes setmanes i em ratifico paraula per paraula. Ahir va tornar a ser més del mateix. És lamentable! Sempre patim aquest tipus d’actuacions contra aquest equip per la pressió que s’exerceix permanentment sobre el col·lectiu arbitral. No és raonable que a un col·legiat li resulti tan difícil expulsar un dels seus jugadors encara que la jugada sigui clara i sense lloc a interpretació, com va passar en el nostre últim partit en aquest mateix camp, i que ahir resulti tan fàcil expulsar injustament Ángel Correa”.

Gil Manzano expulsa Ángel Correa durant el derbi madrileny entre el Reial Madrid i l'Atlètic | Europa Press
Gil Manzano expulsa Ángel Correa durant el derbi madrileny entre el Reial Madrid i l’Atlètic | Europa Press

Sobre l’anterior comunicat, Gil Marín ha recalcat que “vaig decidir compartir la meva opinió públicament i, només per això, vaig rebre multitud de crítiques i desqualificacions des de diferents tribunes. Tot i això, des de molts col·lectius vaig rebre innombrables mostres privades de suport. Em van agradar especialment aquelles que venien dels professionals dels mitjans de comunicació i d’exàrbitres, perquè ells millor que ningú van entendre la meva denúncia contra un sistema que no és just i que intenta influir en les decisions de les persones que han de ser jutges imparcials.

“Sé que hi ha molta gent en contra que denunciem un sistema que és injust, però no podem normalitzar allò que és anormal. Em nego que ens acostumem a aquestes situacions, encara que malauradament s’hagin convertit en un costum des de fa anys. No intento buscar excuses per justificar el resultat d’ahir, simplement mostro el nostre cansament”, ha afegit.

Gil Marín torna a referir-se al cas Negreira

A més, en el mateix comunicat, Gil Marín s’ha tornat a expressar sobre el cas Negreira, relacionat amb el Futbol Club Barcelona: “La integritat de la competició no pot estar en dubte. Si els aficionats arriben a qüestionar la integritat del joc, sobrem tots. Les darreres setmanes hem tingut accés a una informació molt rellevant que requereix una investigació seriosa. No tenim cap altre remei que arribar al fons d’aquest assumpte”.

Així ho hem exigit tots els clubs de LaLiga a excepció de dos: el club que ha de ser investigat i un altre més. Estic convençut que el nostre futbol es mereix que treballem tots junts perquè no hi hagi ni un sol dubte ni una sola sospita. Jo penso continuar fent-ho i espero que, almenys en això, sí que puguem estar tots d’acord”, ha conclòs.



Més notícies
Vinícius Jr, encarant Nahuel Molina durant el derbi | @realmadrid
L’actuació de Gil Manzano no evita l’empat del Madrid al derbi (1-1)
Notícia: L’actuació de Gil Manzano no evita l’empat del Madrid al derbi (1-1)
Comparteix
Els blancs no passen de l'empat davant l'Atlètic, tot i l'expulsió de Correa
Jugadors de l'Atlètic de Madrid, protestant l'expulsió d'Ángel Correa en el derbi contra el Reial Madrid a Gil Manzano | Europa Press
L’Atlètic s’encén a les xarxes, després de les polèmiques del derbi
Notícia: L’Atlètic s’encén a les xarxes, després de les polèmiques del derbi
Comparteix
El Reial Madrid ha tret un empat contra deu homes, després de la discutida expulsió a Correa
Gil Manzano, àrbitre de LaLiga, durant el derbi madrileny | Europa Press
Gil Manzano suma una nova actuació arbitral polèmica a la seva llista
Notícia: Gil Manzano suma una nova actuació arbitral polèmica a la seva llista
Comparteix
Abans del derbi madrileny, ha tingut incidència en partits del Barça i en altres del Reial Madrid
Vinicius Jr., després de marcar el tercer gol del Madrid | Europa Press
El Madrid torna a frustrar l’Atlètic amb una nova remuntada (3-1)
Notícia: El Madrid torna a frustrar l’Atlètic amb una nova remuntada (3-1)
Comparteix
Els de Carlo Ancelotti han superat l'Atlètic de Madrid a la pròrroga

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa