Món Esport
El Madrid es transforma per exhibir el seu idil·li amb la Champions (2-0)

Sembla mentida que el mateix Reial Madrid que aquest dissabte va caure a l’Estadi Santiago Bernabéu contra el Vila-real hagi estat capaç de derrotar el Chelsea amb tanta facilitat, però així ha estat. El conjunt dirigit per Carlo Ancelotti s’ha imposat amb molta claredat a l’equip londinenc a l’anada dels quarts de final de la UEFA Champions League (2-0) i ha deixat encarrilada la classificació per a les semifinals. Si bé és cert que els blancs han fet un molt bon partit, també s’ha de tenir en compte que el Chelsea ha mostrat una imatge extremadament pobra, sense mostrar cap mena d’arma o eina per fer mal al Madrid.

La crònica del Reial Madrid-Chelsea (2-0)

Des del primer minut de la primera part ha quedat clar que els locals serien molt superiors. Els merengues han saltat a la gespa amb la sisena marxa posada, exhibint aquell canvi de xip del qual l’equip tant presumeix quan juga a la Champions. Això ha fet que en les primeres jugades el Chelsea tingués l’oportunitat de fer mal al contraatac, però quan el Madrid s’ha ordenat una mica més, els londinencs no han tingut cap mena d’oportunitat. Vinicius ha fet un partidàs i ha estat un maldecap constant per la seva banda. El primer gol dels blancs ha arribat després d’una rematada seva, la qual ha aturat Kepa, però Benzema ha caçat el rebot i l’ha introduït al fons de la porteria.

Els jugadors del Madrid i del Chelsea, durant el partit | Europa Press
Els jugadors del Madrid i del Chelsea, durant el partit | Europa Press

A la segona meitat, el Madrid s’ha trobat de seguida amb un avantatge extra: l’expulsió de Ben Chilwell, que ha vist la vermella directa en aturar una jugada ràpida dels blancs que era una ocasió manifesta de gol. Pocs minuts més tard, els merengues han aconseguit marcar el segon, amb un xut ajustat de Marco Asensio. El Madrid ha continuat generant perill, però ja no ha pogut fer el tercer. De fet, es pot considerar que, tenint en compte com han anat les coses, el Chelsea encara ha sortit viu del Bernabéu. Cal destacar també el gran paper de la defensa merengue i el porter, Thibaut Courtois, que han deixat en poc més que petits ensurts les poques ocasions que han tingut els londinencs.



Més notícies
Sadio Mané, jugador del Bayern de Munic | Europa Press
Greu escàndol violent al Bayern de Munic
Notícia: Greu escàndol violent al Bayern de Munic
Comparteix
Mané hauria agredit el seu company Leroy Sané després de la derrota davant el City
Pep Guardiola, durant el Manchester City-Bayern de Munic | Europa Press
L’espectacular partit on Guardiola ha “perdut deu anys de vida”
Notícia: L’espectacular partit on Guardiola ha “perdut deu anys de vida”
Comparteix
L'entrenador del Manchester City ha vist com el seu equip golejava el Bayern de Munic als quarts de final de la Champions
La greu sanció a la qual s’enfronta Fede Valverde pel cop de puny a Baena
Notícia: La greu sanció a la qual s’enfronta Fede Valverde pel cop de puny a Baena
Comparteix
Fede Valverde podria exposar-se a una sanció penal de fins a sis mesos sense entrar a recintes esportius
Álex Baena, jugador del Vila-Real | Europa Press
Tot el que se sap del cop de puny de Valverde a Baena
Notícia: Tot el que se sap del cop de puny de Valverde a Baena
Comparteix
A hores d'ara encara no hi ha les proves exactes per les quals Fede Valverde va agredir Álex Baena

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa