Món Esport
L’espectacular partit on Guardiola ha “perdut deu anys de vida”

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, ha conduït el seu equip a una classificació virtual per a les semifinals de la UEFA Champions League. A l’anada dels quarts de final, a l’Etihad Stadium, el seu conjunt ha golejat el Bayern de Munic per 3-0 i ha deixat molt ben encarrilat l’accés a la pròxima ronda. Ha estat un duel vibrant, on el City ha fet una exhibició futbolística, però on els alemanys també han tingut les seves oportunitats. Afortunadament per als interessos de Guardiola, el seu equip ha estat més encertat de cara a porteria i ha imposat el seu domini a la recta final. Després del duel, l’entrenador català ha reconegut que estava “emocionalment destrossat” i fins i tot ha assegurat que en el partit ha “perdut deu anys de vida”.

La crònica del Manchester City-Bayern de Munic (3-0)

La primera meitat ha estat molt igualada. El City ha intentat portar la batuta del duel, però el Bayern també sabia trencar aquest control dels anglesos amb la velocitat i el desequilibri de jugadors com Gnabry o Musiala. Després d’un primer tram de partit tens, amb ocasions clares per als dos equips i intervencions salvadores per evitar-ho, ha arribat el gol amb el qual els de Guardiola han obert la llauna. Ha estat obra del madrileny Rodrigo Hernández, que ha tret les teranyines de l’escaire de la porteria del Bayern amb un xut col·locat espectacular.

L'increïble colpeig de Rodrigo en el primer gol del City | Europa Press
L’increïble colpeig de Rodrigo en el primer gol del City | Europa Press

D’aquesta manera s’ha arribat al descans, amb el domini en el marcador del City, però amb tot obert de cara a la segona meitat. El Bayern ha sabut sortir bé des del túnel de vestidors i ha tingut bons moments també a la represa fins al minut setanta. Aleshores, però, Upamecano, central del conjunt bavarès, ha comès un error imperdonable que ha permès una centrada d’Erling Haaland i una rematada de cap de Bernardo Silva que ha suposat el segon gol dels de Manchester. El davanter noruec ha tornat a aparèixer poca estona després per marcar a plaer el tercer del seu equip i deixar d’aquesta manera l’eliminatòria gairebé sentenciada.



Més notícies
Pep Guardiola durant el Manchester City-Liverpool | Europa Press
La polèmica celebració de Guardiola amb els jugadors rivals
Notícia: La polèmica celebració de Guardiola amb els jugadors rivals
Comparteix
Una de les imatges de la jornada a la Premier League va ser la celebració del tècnic català a l'àrea tècnica amb els jugadors suplents del Liverpool
Erling Haaland, celebrant un gol contra el Burnley | Europa Press
Guardiola utilitza el sarcasme per justificar la substitució de Haaland
Notícia: Guardiola utilitza el sarcasme per justificar la substitució de Haaland
Comparteix
El tècnic català va canviar l'ariet noruec després de fer un hat-trick
Erling Haaland saluda Pep Guardiola després de la seva exhibició al Manchester City-Red Bull Leipzig | Europa Press
El canvi al contracte de Haaland que demostra la fidelitat amb Guardiola
Notícia: El canvi al contracte de Haaland que demostra la fidelitat amb Guardiola
Comparteix
Tal com ha informat Catalunya Ràdio, el fet que el català hagi renovat fins a 2025 implica que el noruec demori un any la possible activació de la clàusula per 'només' 200 milions d'euros
Guardiola i Ancelotti, durant l'últim City-Madrid | Europa Press
Clatellada innecessària de l’entrenador del Madrid a Guardiola
Notícia: Clatellada innecessària de l’entrenador del Madrid a Guardiola
Comparteix
Ancelotti s'ha queixat del penal assenyalat a favor del Manchester City a la Champions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa