Món Esport
La polèmica celebració de Guardiola amb els jugadors rivals

Una nova polèmica gira al voltant de la figura de Pep Guardiola, que ja està més que acostumat a ser l’ase dels cops. En aquest cas, la notícia és sobre l’enèrgica celebració del primer gol del seu Manchester City contra el Liverpool. Concretament, els jugadors suplents del conjunt visitant han passat per davant del tècnic català i Guardiola, amb un rampell d’alegria, ha intentat xocar-los la mà i mantingut un curt diàleg.

Les imatges s’han fet virals de seguida a les xarxes i molts mitjans han començat a parlar-ne, però amb el vídeo queda clar que Kostas Tsimikas i l’exblaugrana Arthur Melo, els jugadors en qüestió, en cap moment s’enutgen amb el tècnic rival. A Anglaterra, alguns mitjans de comunicació han descrit aquesta acció com una mena de provocació, fet que Guardiola s’ha pres realment malament a la sala de premsa, demanant disculpes de manera irònica i expulsant-se el problema de sobre.

Un ‘Clàssic’ modern

La realitat històrica és que el Manchester United és el màxim contrincant del City, com també del Liverpool, però el club ‘red devil’ ha quedat fora de l’equació. La moderna rivalitat entre els de Pep Guardiola i els de Jurgen Klopp segueix en augment, disputant-se la majoria de títols domèstics i sent clars candidats també a la Champions.

Quant al partit d’aquest cap de setmana, els ‘sky blues’ han remuntat el gol inicial de Salah i han acabat fregant la ‘maneta’ gràcies als gols de Julián Álvarez, De Bruyne, Gundogan i Grealish. Al descans s’ha arribat amb l’1-1 al marcador gràcies al gol de l’empat de Julián ‘La Araña’ Álvarez, que mai defrauda quan surt d’inici. De fet, l’ex de River Plate suma sis gols en set partits que ha disputat de titular. Un gol que ha estat celebrat de valent per la banqueta local i per un Pep Guardiola que, com sempre, és protagonista dins i fora del terreny de joc.



Més notícies
Xavi donant instruccions als seus jugadors | Europa Press
Xavi defineix la d’Elx com una “victòria d’equip”
Notícia: Xavi defineix la d’Elx com una “victòria d’equip”
Comparteix
"Estic molt content. Dormim a 15 punts del Madrid", ha afirmat l'entrenador blaugrana després del partit contra l'Elx
Eric Garcia, jugador del Barça | FC Barcelona
Eric Garcia aprova el primer examen com a mig centre
Notícia: Eric Garcia aprova el primer examen com a mig centre
Comparteix
El central blaugrana ha jugat, per primera vegada, en aquesta posició a un bon ritme de joc i complint les expectatives amb escreix
Incidents a les graderies de Montilivi durant el derbi català | Esport 3
La polèmica del derbi: Tensió, llançament d’objectes i expulsions
Notícia: La polèmica del derbi: Tensió, llançament d’objectes i expulsions
Comparteix
El derbi català de Montilivi, que ja venia precedit de polèmica, ha acabat amb incidents entre ambdues aficions
Gerard Piqué durant l'entrevista amb Gerard Romero | Twitch
Piqué, sense embuts: Messi, Ansu Fati, les crítiques…
Notícia: Piqué, sense embuts: Messi, Ansu Fati, les crítiques…
Comparteix
L'exjugador del Barça i actual president de la Kings League ha parlat amb el periodista Gerard Romero sobre diversos temes d'actualitat blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa