Món Esport
Guardiola utilitza el sarcasme per justificar la substitució de Haaland

La setmana passada es va generar molta polèmica a causa de la substitució d’Erling Haaland al minut 63 del partit entre el Manchester City i el Leipzig, a la tornada dels vuitens de final de la UEFA Champions League. El davanter noruec havia marcat cinc gols i estava a un de batre el rècord de Leo Messi, de fer cinc dianes en un partit de Champions. Pep Guardiola va decidir canviar-lo, perquè el partit ja estava decidit i volia donar-li descans. Doncs bé, quatre dies després, en el partit corresponent als quarts de final de la FA Cup davant el Burnley, el tècnic català ha fet una cosa similar: ha canviat Haaland al minut 63, quan l’ex del Borussia Dortmund duia tres gols. Després del partit, l’exentrenador del Barça ha optat per utilitzar el sarcasme a l’hora de justificar la substitució de Haaland: “He canviat a Haaland perquè no superés el rècord de Messi a la FA Cup”. Evidentment, Lionel Messi no ha jugat mai aquesta competició, però és una manera de contestar les crítiques que va rebre després del matx de Champions.

Vols caldo? Tres tasses

Guardiola va impedir que Haaland superés el rècord de Messi a la Champions. L’argentí va marcar cinc gols davant el Bayern Leverkusen, l’any 2012, i Haaland els va fer el passat dimarts, davant el Leipzig. Al minut 63, l’entrenador català va decidir substituir el davanter, privant-lo de fer història. Guardiola va rebre moltes crítiques i aquest dissabte, davant el Burnley anglès a quarts de final de la FA Cup, ha fet exactament el mateix, tot i que Haaland duia dos gols menys. L’ex del Salzburg havia marcat tres gols i Guardiola l’ha substituït altra vegada al minut 63. A la roda de premsa posterior al duel, que va acabar 6 a 0, el tècnic dels citizens va explicar que havia canviat a Haaland “perquè no superés el rècord de Messi a la FA Cup”. Sarcasme guardiolista.

Erling Haaland saluda Pep Guardiola després de la seva exhibició al Manchester City-Red Bull Leipzig | Europa Press
Erling Haaland saluda Pep Guardiola després de la seva exhibició al Manchester City-Red Bull Leipzig | Europa Press

Haaland és sobrenatural

Erling Haaland és una autèntica bèstia competitiva. El davanter centre del Manchester City no para de fer gols i està destinat a marcar una època al món del futbol. Per posar-ho en context, el noruec duu 41 gols en 37 partits disputats amb els citizens, 33 en 25 a la Champions League i 28 en 26 a la Premier League. És una absoluta barbaritat. A més a més, té ganes de guanyar títols i treballa per l’equip, no és un futbolista egoista ni individualista. Sempre sorgeixen especulacions sobre una possible sortida d’Anglaterra, però, de moment, el jugador és feliç a Manchester i vol fer història al club on va jugar el seu pare.



Més notícies
Erling Haaland saluda Pep Guardiola després de la seva exhibició al Manchester City-Red Bull Leipzig | Europa Press
El canvi al contracte de Haaland que demostra la fidelitat amb Guardiola
Notícia: El canvi al contracte de Haaland que demostra la fidelitat amb Guardiola
Comparteix
Tal com ha informat Catalunya Ràdio, el fet que el català hagi renovat fins a 2025 implica que el noruec demori un any la possible activació de la clàusula per 'només' 200 milions d'euros
Haaland, marcant un dels gols contra el Leipzig a la Champions | Europa Press
Haaland destrossa rècords a la Champions amb el City de Guardiola
Notícia: Haaland destrossa rècords a la Champions amb el City de Guardiola
Comparteix
El davanter noruec ha marcat fins a cinc gols a la tornada dels vuitens de final contra el Leipzig
Erling Haaland, davanter del City | Europa Press
L’agent de Haaland posa preu a la sortida del jugador del City de Guardiola
Notícia: L’agent de Haaland posa preu a la sortida del jugador del City de Guardiola
Comparteix
Rafaela Pimenta és clara amb el preu: Haaland val mil milions d'euros
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
L’agent de Haaland destaca el poder de seducció de Laporta
Notícia: L’agent de Haaland destaca el poder de seducció de Laporta
Comparteix
"No és just que Laporta em demani coses, sap que sempre li diré que sí", ha dit Rafaela Pimenta, hereva de l'imperi de Mino Raiola

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa