Món Esport
El derbi madrileny confirma que la Lliga serà cosa de dos (1-2)

El Reial Madrid ha estat el triomfador del derbi madrileny contra l’Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano a la sisena jornada de Lliga (1-2). D’aquesta manera, el conjunt blanc es manté líder a la competició, ja que, de fet, no ha fet res més que guanyar en aquesta temporada. El Futbol Club Barcelona, que va ensopegar en el primer duel de Lliga contra el Rayo Vallecano, és el segon classificat i l’únic equip que es postula com a perseguidor del Madrid, indicant així que el títol el lluitaran dos únics rivals, sempre que no hi hagi cap sorpresa inesperada. Després d’aquesta derrota, l’Atlètic se situa a vuit punts del líder.

La crònica del derbi madrileny entre l’Atlètic i el Reial

Es pot considerar que l’Atlètic de Madrid ha estat el dominador del derbi. Ha tingut el control de la possessió, ha intentat més llançaments a porteria, ha xutat més vegades entre els tres pals… però, tot i això, el Reial Madrid ha guanyat amb claredat. El conjunt blanc manté la mateixa dinàmica de la temporada passada amb Carlo Ancelotti basada en l’efectivitat. Els matalassers han tingut les primeres ocasions clares del duel, però les han fallat. En canvi, els merengues només n’han tingut dues en tot el partit, però no han perdonat. Rodrygo Goes ha fet el primer després d’una gran assistència de Vinícius Jr., mentre que Fede Valverde ha sentenciat l’enfrontament abans del descans després d’aprofitar un xut al pal del mateix Vini.

A la segona meitat, l’Atlètic ha dominat encara més la pilota, però no ha pogut fer mal als blancs fins al tram final, amb un gol de rebot de Mario Hermoso. El mateix jugador ha acabat expulsat uns minuts després, amb una targeta incomprensible, cosa que, però, ha embrutat el tram final del duel i ha provocat que no es jugués a res, cosa que volia el Madrid i que ha permès que l’Atlètic no pogués marcar el gol de l’empat. Cal recordar, a més a més, que els blancs han aconseguit aquest triomf sense Karim Benzema a l’equip, ja que continua lesionat.

Vergonya racista de l’afició de l’Atlètic contra Vinícius

Més enllà de les polèmiques habituals que acostuma a comportar un derbi, aquest Atlètic-Madrid ha estat especialment marcat per un conflicte amb Vinícius. Dies abans del partit, Koke Resurrección, capità dels matalassers, va assegurar que “hi hauria problemes” si el davanter brasiler faltava al respecte amb balls, cosa que fa habitualment. Això, però, va encendre moltíssim els ànims de totes dues aficions i la reacció dels seguidors de l’Atlètic ha estat nefasta. Centenars de matalassers s’han reunit hores abans del partit per proferir càntics racistes contra Vinícius, aprofitant l’avinentesa. Imatge nefasta d’una afició que ja ens té acostumats a molts casos similars, sobretot per part del seu grup ultra, el Frente Atlético, declarat obertament feixista i d’ultradreta, que carrega amb dos assassinats a l’esquena.



Més notícies
La selecció espanyola celebra l'Eurobasket 2022 | Europa Press
La selecció espanyola guanya l’Eurobasket més inesperat
Notícia: La selecció espanyola guanya l’Eurobasket més inesperat
Comparteix
L'equip de Sergio Scariolo ha derrotat França a la final
Protagonistes del partit Reial Societat - Espanyol | RCD Espanyol
L’Espanyol torna a ensopegar contra una dura Reial Societat (2-1)
Notícia: L’Espanyol torna a ensopegar contra una dura Reial Societat (2-1)
Comparteix
La Reial Societat ha superat l'Espanyols amb gols de Sorloth i Brais Méndez
Miguel Gutierrez, jugador del Girona | Girona FC
Dos gols de Borja Iglesias impedeixen que el Girona sumi a Sevilla (2-1)
Notícia: Dos gols de Borja Iglesias impedeixen que el Girona sumi a Sevilla (2-1)
Comparteix
El Girona cau contra el Betis tot i fer un bon partit a Sevilla
Lewandowski celebra un gol amb Balde i Memphis | FC Barcelona
El Barça oblida la derrota a Munic amb una nova golejada (3-0)
Notícia: El Barça oblida la derrota a Munic amb una nova golejada (3-0)
Comparteix
Els blaugranes han superat l'Elx amb moltíssima facilitat al Camp Nou

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa