Món Esport
El Barça oblida la derrota a Munic amb una nova golejada (3-0)

El Barça no s’ha quedat amb el dolor que ha causat a tots els culers la derrota contra el Bayern de Munic, sinó que ha espremut les bones sensacions i ha continuat creixent en el següent partit de Lliga. Els blaugranes han derrotat l’Elx al Camp Nou en un duel on el domini dels de Xavi Hernández ha estat gairebé insultant. Una expulsió clara a Gonzalo Verdú a l’inici de l’enfrontament ha provocat que sempre es jugués al camp dels alacantins i que el Barça fes un atac-i-gol constant. El resultat final ja ha estat de golejada (3-0), però podria haver estat encara més ampli. Robert Lewandowski ha tornat a ser el protagonisme de l’ofensiva culer amb un nou doblet. El Barça es posa líder de la Lliga a l’espera del derbi madrileny i abans de l’aturada de seleccions.

La crònica del Barça-Elx

Xavi ha tornat a fer rotacions en aquest partit, com ja és habitual aquesta temporada. El tècnic egarenc volia fons d’armari, el club li ha donat i ell ho està aprofitant de meravella. Han estat titulars jugadors com Franck Kessié, Frenkie de Jong o Memphis Depay i l’èxit de Xavi és aconseguir que no es trobi a faltar cap futbolista, cosa que fins ara s’està complint. D’altra banda, han descansat alguns noms molt importants com Sergio Busquets o Pablo Gavi.

L’Elx ha començat tancat, intentant aguantar l’empat tot el que li fos possible, però aquest Barça no és el de la temporada passada i per molt que el rival s’intenti defensar, els blaugranes sempre trobaran escletxes. La primera ocasió clara dels culers ha estat una passada que ha deixat Lewandowski encarant tot sol porteria. Gonzalo Verdú, defensa de l’Elx, ha vist que l’acció acabaria en gol i ha pres la decisió radical de fer-li una falta a la desesperada. Ha evitat la diana del polonès, però a canvi d’un preu molt més car: l’àrbitre no ha dubtat i l’ha expulsat.

Això ha passat al minut quinze i, si bé en el primer quart d’hora el domini del Barça ja estava sent aclaparador, amb un jugador més no hi ha hagut color. El partit s’ha convertit en un setge a la porteria d’Edgar Badia, que ha fet tot el que ha pogut per intentar impedir que els blaugranes s’avancessin en el marcador, però la realitat ha acabat pesant més. Després d’algunes ocasions clares de futbolistes com Ousmane Dembélé, Memphis Depay o Frenkie de Jong, el gol del Barça ha arribat al minut trenta-quatre.

Pedri ha donat una bona passada a l’interior de l’àrea per a Alejandro Balde. El jove lateral de la Masia, que ha tornat a fer un molt bon partit, ha vist Lewandowski a prop de la porteria i ha tingut clar que la pilota havia de ser per a ell. Amb una nova passada precisa, el polonès només ha hagut d’empènyer-la al fons de la xarxa per obrir la llauna. Després d’aquesta diana, només han hagut de passar cinc minuts per veure la sentència. Memphis ha rebut una pilota d’esquena a porteria, ha fet un gran moviment per girar-se i ha afusellat Badia amb un xut potent i impossible d’aturar.

Al descans, tot estava ja decidit, però per si això no fos suficient, el Barça ha acabat d’ensorrar l’Elx a la represa. En la primera ocasió de la segona meitat, Lewandowski ha caçat un rebot dins de l’àrea i no ha perdonat. Amb un xut precís a prop del pal, el polonès ha marcat el seu segon gol de la tarda i el tercer dels blaugranes. Amb el partit dat i beneït, Xavi ha donat descans a futbolistes importants i oportunitats a gent com Ferran Torres, Ansu Fati o Héctor Bellerín. El duel ha continuat sent un atac-i-gol i en podrien haver caigut uns quants a favor del Barça, però el marcador ja no s’ha mogut.



Més notícies
Robert Lewandowski, jugador del FC Barcelona | Europa Press
DIRECTE | Barça – Elx de Lliga (3-0)
Notícia: DIRECTE | Barça – Elx de Lliga (3-0)
Comparteix
El Barça rep l'Elx a l'Spotify Camp Nou per jugar la sisena jornada de Lliga
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
Xavi llença un dard enverinat a un jugador superestrella del Reial Madrid
Notícia: Xavi llença un dard enverinat a un jugador superestrella del Reial Madrid
Comparteix
Xavi Hernández parla sobre el cas de les celebracions de Vinicius Jr. abans del partit contra l'Elx
Ansu Fati, jugador del Barça | Europa Press
La confessió de Xavi sobre Ansu Fati
Notícia: La confessió de Xavi sobre Ansu Fati
Comparteix
El tècnic del Barça explica per què el davanter ha tingut un paper testimonial en diversos partits de l'inici de temporada
Joan Laporta, president del Barça, i Jordi Cruyff, nou director esportiu | FC Barcelona
Es fa oficial el nou càrrec de Jordi Cruyff al Barça
Notícia: Es fa oficial el nou càrrec de Jordi Cruyff al Barça
Comparteix
El neerlandès firma el contracte per adquirir, definitivament, un rol molt important

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culé a setembre 18, 2022 | 06:32
    Culé setembre 18, 2022 | 06:32
    Doncs a mi, el partit no m'ha agradat gens; a banda de la sempiterna falta de punteria cal tenir en compte que era un partit de líder contra cuer. I a més han jugat gairebé sempre contra deu -l'expusió del jugador de l'Elx ben merescuda.. No anem bé.
  2. Icona del comentari de: Memòria històrica a setembre 18, 2022 | 12:06
    Memòria històrica setembre 18, 2022 | 12:06
    Quina derrota em d'oblidar amb el Baryern de Munich el 2 a 8 de la xampinyons?????

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa