Dos gols de Borja Iglesias impedeixen que el Girona sumi a Sevilla (2-1)

El Girona ha arribat a un dels partits més complicats de la temporada amb bones sensacions després de superar el Reial Valladolid en els darrers minuts. I és que, per tal de sumar al camp del Betis, equip que ha començat molt bé la temporada, has de fer un bon joc i demostrar que vols competir en tot moment. Així doncs, els de Míchel han començat el duel molt concentrats sabent a la perfecció quin era el pla a seguir per continuar sumant punts en un inici de Lliga notable pels blanc-i-vermells.

La crònica del Betis – Girona

La primera part del duel entre el Reial Betis i el Girona ha començat amb molt dinamisme, ja que passaven pocs segons del minut cinc de partit quan l’equip de Míchel ha començat a fer circular la pilota i, finalment, una passada filtrada de Miguel Gutierrez a Arnau Martínez han fet que el jove carriler dels gironins fes el primer gol del partit (0-1). No obstant això, Rodri, jugador del Betis, ha rebut una passada de Borja Iglesias que l’ha deixat en situació d’un contra un amb Bernardo, el defensa de l’equip català l’ha agafat lleument dins de l’àrea per tal que Rodri no continués amb l’acció, fet que ha provocat que l’àrbitre xiulés penal favorable al Betis. El davanter dels blanc-i-verds, Borja Iglesias, ha estat el responsable deposar l’empat al marcador (1-1).

La segona part ha estat un intercanvi de cops que ha guanyat el Betis

La segona part ha estat tan vistosa com la primera. Primer s’ha vist un Girona agressiu que ha gaudit d’oportunitats per posar el segon al marcador. La més clara pels de Míchel, qui, per cert, ha estat expulsat després de protestar reiteradament el penal xiulat contra el seu equip al primer temps, l’ha tingut Miguel Gutierrez, que ha rematat davant del porter, però amb la mala fortuna que el xut ha anat fora a pocs centímetres del pal de Rui Silva. No obstant això, el Betis ha estat el primer a colpejar amb un contraatac provocat per una errada del Girona ha fet que, de nou, Borja Iglesias marqués el segon pels locals (2-1).