Florentino Pérez és d’aquelles persones que pensen que quan una cosa funciona és millor no tocar-la. És per això que va fer tornar Zinédine Zidane després de la seva primera renúncia i, ara que ha tornat a marxar, ha tornat a apostar per un entrenador de passat. Ara, el Reial Madrid ha confirmat que Carlo Ancelotti serà el tècnic dels blancs durant les pròximes tres temporades. D’aquesta manera, l’entrenador de la desena Champions League dels merengues repetirà a la banqueta del Santiago Bernabéu, per veure si pot repetir la gesta del 2014.

Ancelotti, amb 61 anys, és un entrenador amb una gran experiència a les banquetes europees. En la seva primera etapa al Reial Madrid va aixecar una Champions, una Lliga, una Copa, una Supercopa i un Mundial de Clubs. Va ser-hi dues temporades: la primera va ser molt exitosa i l’empitjorament a la segona va provocar el seu acomiadament. Va ser aleshores quan va arribar Rafa Benítez, qui duraria pocs mesos fins que Zidane, qui havia estat assistent d’Ancelotti, el va substituir per iniciar la seva primera etapa a la banqueta blanca.

La darrera aventura d’Ancelotti ha estat a l’Everton i no ha guanyat cap títol. Abans havia passat per Nàpols, Bayern de Munic, Reial Madrid, PSG, Chelsea, Milan, Juventus, Parma i Reggiania. Compta amb tres Champions al seu palmarès com a tècnic i en té dues més com a jugador. La seva relació amb aquesta competició és molt especial, de la mateixa manera que la del Madrid. Entre tots els equips que ha dirigit, ha aixecat fins a vint trofeus.



Més notícies
Koeman i Laporta, en arxiu | FC Barcelona
Laporta deixa entreveure que Koeman continuarà la temporada vinent
Notícia: Laporta deixa entreveure que Koeman continuarà la temporada vinent
Comparteix
"Està més a prop de quedar-se que de marxar", ha afirmat en la roda de premsa de presentació d'Eric Garcia
Zidane i Florentino, en arxiu | Real Madrid CF
Zidane carrega contra Florentino en la seva carta de comiat
Notícia: Zidane carrega contra Florentino en la seva carta de comiat
Comparteix
"Me'n vaig perquè el club no em dona la confiança que necessito", explica

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a juny 02, 2021 | 07:38
    Doctor Strangelove juny 02, 2021 | 07:38
    Error. Doc.
  2. Icona del comentari de: Ricard a juny 02, 2021 | 09:34
    Ricard juny 02, 2021 | 09:34
    Un senyor.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa