Laporta deixa entreveure que Koeman continuarà la temporada vinent

"Està més a prop de quedar-se que de marxar", ha afirmat en la roda de premsa de presentació d'Eric Garcia

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha deixat entreveure que Ronald Koeman serà l’entrenador del primer equip masculí de futbol la temporada vinent. Ha estat durant la roda de premsa de presentació de l’Eric Garcia, en la qual hi ha hagut més preguntes per al president que per al futbolista i moltes d’elles han estat relacionades amb el futur de la banqueta del Barça. “Està més a prop de quedar-se que de marxar”, ha dit Laporta en referència a Koeman. ha explicat que les converses amb el tècnic neerlandès avancen molt favorablement i que s’estan apropant les postures perquè pugui continuar.

El canvi de to de Laporta en les presentacions d’Eric Garcia i el Kun Agüero ha estat molt rellevant. A mitja temporada no el va voler confirmar mai, ni quan va guanyar la Copa. Durant les darreres setmanes ha parlat amb ell en moltes ocasions i li ha confessat que li buscava substitut. Tanmateix, tots els candidats han anat caient i el seu somni de fer tornar Pep Guardiola s’ha esvaït amb la derrota del Manchester City a la final de la Champions League. Tant en la roda de premsa del Kun com en la d’Eric, Laporta ha deixat caure el nom de Koeman en moltes ocasions i ha explicat que “hem parlat amb el Ronald d’aquests fitxatges i ell els volia des de fa temps”.

Ara bé, Laporta va demanar temps a Koeman la setmana passada i aquest “període de reflexió”, com el mateix president del Barça l’anomena, no s’ha acabat. Ha manifestat que s’estan apropant les postures entre les dues parts i que “jo estic molt còmode amb ell i espero que ell també ho estigui amb mi”. Ha repetit que “quan es perd no pot no passar res” i, en aquest sentit, les converses amb Koeman han anat en una línia similar. Laporta li ha deixat clar que el final de temporada de l’equip no es pot repetir, que no es pot deixar escapar la Lliga d’aquesta manera, i que ha d’optar per un sistema de joc més ofensiu i més propi de l’ADN Barça.

Més informació

Comentaris

    JOSEP PAGÈS I CANALETA EL AVI CULER DE CARDEDEU Juny 1, 2021 8:10 pm
    LAPORTA , Te entendemos te quedas a KOMAN , Por que no tienes el dinero que te costaria fer-lo fora . LO PITJOR DE TOT , Tampoc ja diners per CONTRATAR A UN NOU y GRAN ENTRENADOR .. GRACIAS PODEU PORTAR ALGUNS NOUS JUGADORS .. Que esperen valgan mes que los que tenemos ja ja QUE NO SERBEIXEN PER GUANYAR RES NI LLIGA NI LA CHAMPIONS ..
    Narcís Juny 1, 2021 11:44 pm
    Bé! Som-hi! PD :a l' ataaaaaaaac !

Nou comentari