El Futbol Club Barcelona ha fet oficial el fitxatge d’Eric Garcia, que arriba de forma gratuïta provinent del Manchester City de Pep Guardiola, de la mateixa manera que ha fet el Kun Agüero. Aquest traspàs era un secret a veus des de l’estiu passat, quan el club blaugrana va decidir esperar un any a incorporar-lo per poder-ho fer sense haver d’abonar cap import a l’entitat citizen. Garcia, central de 20 anys nascut a Martorell, arriba a can Barça per reforçar l’eix de la defensa. Ha signat per cinc temporades i tindrà una clàusula de rescissió de 400 milions d’euros.

Eric Garcia és producte de la Masia. S’hi va formar fins al 2017, quan el club blaugrana no el va retenir i va permetre que marxés a Manchester. Amb Guardiola va debutar professionalment la temporada 2018-2019. El curs passat es va convertir en un futbolista molt més important per als citizens i va arribar a disputar fins a vint partits. Tanmateix, des que es va saber que aquesta última seria la seva darrera temporada a Manchester, Guardiola no ha confiat tant en ell i només l’ha fet jugar en dotze ocasions.

Per tant, l’aposta d’Eric Garcia pel Barça ha estat clara i valenta. Ha renunciat a un any de competició per tornar a casa, al club que el va formar i que el va veure créixer. El seu objectiu -i el de l’equip blaugrana- és que es converteixi en un futbolista important, que disputi la titularitat a Piqué, Araujo i Lenglet -si es queden els tres- i que tingui un futur llarg i brillant a can Barça. Sense saber encara qui serà el seu entrenador, Eric Garcia serà presentat durant aquest migdia, a partir de les 13 hores.



Més notícies
El Kun Agüero, durant la seva presentació amb el Barça | FC Barcelona
Agüero: “Crec que Messi seguirà i donarem el millor pel club, com ell sempre ha fet”
Notícia: Agüero: “Crec que Messi seguirà i donarem el millor pel club, com ell sempre ha fet”
Comparteix
El Kun ha estat presentat com a futbolista del Barça al Camp Nou
Agüero, amb la samarreta del Barça | FC Barcelona
El Kun Agüero, primer fitxatge del nou Barça de Laporta
Notícia: El Kun Agüero, primer fitxatge del nou Barça de Laporta
Comparteix
El club ha fet oficial l'arribada del davanter argentí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa