Món Esport
El gran assenyalat de la golejada del Barça al Bernabéu contra el Madrid

Una golejada del Futbol Club Barcelona contra l’etern rival, el Reial Madrid, a l’estadi Santiago Bernabéu sempre deixa conseqüències. Tots aquells jugadors o tècnics que no han estat capaços de donar la cara davant el Barça queden assenyalats i hi ha hagut casos en els quals els ha costat l’acomiadament, com ha passat amb futbolistes com Arjen Robben, qui va ser venut l’estiu després del 2-6, de la mateixa manera que li va passar a l’entrenador d’aleshores, Juande Ramos, o al del 5-1 al Camp Nou, Julen Lopetegui.

Thibaut Courtois, l’únic que se salva

En el cas de la golejada del Barça de Xavi Hernández al Bernabéu, hi ha molts jugadors que surten assenyalats. Vinícius Jr. no va ser capaç de desequilibrar en atac i va quedar retratat per la piscina que va fer per simular un penal, Nacho Fernández i Dani Carvajal van veure’s totalment superats als laterals pels extrems blaugranes i David Alaba i Eder Militao, els centrals, haurien pogut fer alguna cosa més en algun dels gols per evitar la sagnia. De fet, l’únic futbolista que surt reforçat és Thibaut Courtois, ja que el porter belga va impedir que la golejada fos encara major amb aturades de mèrit.

Carlo Ancelotti, el gran assenyalat

Ara bé, hi una figura que queda assenyalada per sobre de totes les altres, ja que és, justament, qui està per sobre de tots els jugadors. Es tracta del tècnic italià Carlo Ancelotti, de qui molts ja demanen el cap de cara a la temporada vinent. El plantejament de l’entrenador merengue va ser nefast. Xavi li va guanyar la partida en tots els aspectes i les estratègies d’Ancelotti, com utilitzar Luka Modric de fals nou, cosa que el va desactivar, o el sistema infaust dels tres centrals a la segona meitat van contribuir encara més a la victòria blaugrana. Alguns sectors del madridisme estan farts d’Ancelotti i consideren que no és l’entrenador adequat per a un projecte de futur, per molt que aconseguís la gesta de la remuntada contra el PSG. Realment, sembla estrany que pugui estar capacitat per comandar el Madrid del futur, amb noms com Kylian Mbappé o Erling Haaland sobrevolant el Bernabéu.



Més notícies
Eric Garcia, durant el clàssic | Europa Press
Trolejada èpica d’Eric Garcia a Vinícius durant el clàssic
Notícia: Trolejada èpica d’Eric Garcia a Vinícius durant el clàssic
Comparteix
El defensa central català, després d'una piscina del davanter brasiler, va dir-li que guanyaria la Pilota d'Or
Els jugadors del Barça celebren un gol al Bernabéu | Europa Press
Xavi retorna l’eufòria al barcelonisme amb una nit màgica al Bernabéu (0-4)
Notícia: Xavi retorna l’eufòria al barcelonisme amb una nit màgica al Bernabéu (0-4)
Comparteix
Els blaugranes han fet un dels millors partits de la seva història al camp del Madrid i han destrossat l'etern rival

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa