Món Esport
Trolejada èpica d’Eric Garcia a Vinícius durant el clàssic

El clàssic del diumenge 20 de març de 2022 s’allargarà durant moltes més hores de les dues que va durar el partit en qüestió, com a mínim a Barcelona. La golejada del Barça deixa el regust de boca més dolç que els blaugranes es podrien haver imaginat i a poc a poc es van coneixent nous detalls i informacions del duel que fan que encara sigui tot més especial, bonic o fins i tot divertit. És el cas d’una acció protagonitzada pel central català Eric Garcia, que va culminar una actuació espectacular des de l’eix de la defensa i que a la vegada va tenir temps de prendre el pèl a Vinícius Jr. de mala manera.

La piscina de Vinícius Jr.

El davanter brasiler va tenir una nit horrible al Santiago Bernabéu. L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, va guanyar completament la partida a Carlo Ancelotti i va posar Ronald Araujo al lateral dret, un futbolista capaç d’anul·lar completament les filigranes de Vinícius per la banda. Tot i això, l’extrem madridista va arribar a tenir una ocasió de gol a la primera meitat que podria haver canviat la dinàmica del partit. Va rebre una passada en profunditat que el va deixar sol davant de Ter Stegen, però el porter alemany va sortir amb rapidesa per impedir que pogués xutar. Quan es va veure venut, Vinícius va fer una piscina lamentable i va quedar completament retratat.

Malgrat tot, ell va demanar penal amb insistència i això va provocar que els jugadors del Barça que eren a prop seu, sobretot Gerard Piqué i Eric Garcia, acudissin de seguida al seu costat i al de l’àrbitre per deixar clar que s’havia deixat caure de forma descarada. Durant aquestes converses, ha transcendit un moment especialment divertit, quan Eric Garcia va trolejar Vinícius dient-li que l’any que ve seria Pilota d’Or. Així ho han captat les càmeres de Movistar LaLiga, on es veu el central català assenyalant el futbolista brasiler i dirigint-li aquestes paraules amb un somriure sorneguer: “Tu l’any que ve Pilota d’Or. Pilota d’Or”. Això fa referència a la campanya que va iniciar el madridisme a inicis de temporada, assegurant que Vinícius tenia opcions de guanyar el guardó de millor jugador del món. És cert que el seu començament de curs va ser sorprenent, però ja ha quedat clar que pensar en la Pilota d’Or era anar moltíssims passos més enllà.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren un gol al Bernabéu | Europa Press
Xavi retorna l’eufòria al barcelonisme amb una nit màgica al Bernabéu (0-4)
Notícia: Xavi retorna l’eufòria al barcelonisme amb una nit màgica al Bernabéu (0-4)
Comparteix
Els blaugranes han fet un dels millors partits de la seva història al camp del Madrid i han destrossat l'etern rival
Shakira reacciona amb alegria a l'exhibició del Barça i, en especial, de Piqué al Bernabéu | @shakira
Les reaccions a les xarxes de l’exhibició del Barça al Bernabéu
Notícia: Les reaccions a les xarxes de l’exhibició del Barça al Bernabéu
Comparteix
Piulades de Carles Puyol, Alèxia Putellas o Thomas Müller en una nit històrica

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa