Món Esport
Les reaccions a les xarxes de l’exhibició del Barça al Bernabéu

El Futbol Club Barcelona de Xavi Hernández ha aconseguit al Santiago Bernabéu una victòria històrica. S’hi ha imposat amb una golejada abismal, amb quatre gols, i amb un joc excels. Hagués estat d’escàndol de no ser per la bona actuació de Thibaut Courtois. El Barça ho ha tornat a fer, com ja va guanyar l’any 2009, per 2-6, o el 2015, per 0-4, en el mateix escenari. Ha tornat a guanyar, sis clàssics després. Ha tornat a exhibir-se, doncs, als ulls de tot el món.

En aquest sentit, moltes personalitats importants del futbol han reaccionat amb efervescència a les xarxes socials. El més tradicional en aquest tipus de cites, Carles Puyol, ha expressat a Twitter que ha estat una “gran victòria”, tot encoratjant l’equip a continuar amb aquest esforç i un “visca el Barça” i un “enhorabona companys”. A més, ha recordat l’aposta que va fer amb Xavi que, en cas que l’equip del seu amic guanyi la Lliga, el mateix Puyol li pagarà un sopar.

La següent reacció és molt significativa. La capitana del primer equip femení del Barça i guanyadora de la Pilota d’Or de l’any passat, Alèxia Putellas, s’hi ha afegit. Ha retuitat una publicació del compte oficial del club, relativa a la victòria al Bernabéu, i l’ha acompanyat amb el text 2008 feelings que, en anglès, significa “sensacions del 2008”. Ho ha fet perquè la victòria d’avui li ha semblat que és un inici d’una nova era. I és que l’any 2008 va ser l’inici de l’era més esplendorosa del Barça masculí, la de l’equip de Pep Guardiola.

També hi ha hagut reaccions mediàtiques en el si del vestuari. Més enllà de les declaracions que s’han fet públicament en el postpartit, el de sempre ha deixat un missatge també ple de valor a Twitter. Gerard Piqué, protagonista de mil i una batalles també al millor Barça de la història, i per tant veu autoritzada, ha recordat que we are back i, per tant, en anglès, “hem tornat”.

Cal valorar també una reacció que ve de molts quilòmetres de distància. Thomas Müller ha sigut un dels grans botxins del Barça els darrers anys. Va participar en la cèlebre golejada per 2-8 l’any 2020, i també en la de 3-0 de la temporada actual, a la fase de grups. L’alemany, com a bon home de futbol, no només ha vist aquest partit. També n’ha reaccionat. El jugador del Bayern de Munic ha felicitat el Barça, i ha expressat que “ha estat un plaer mirar aquesta meravellosa actuació. Chapeau”.

Finalment, en matèria de reaccions significatives, la cantant Shakira s’hi ha sumat. La cantant és, a més, la parella de Gerard Piqué. I precisament s’ha referit al rendiment del barceloní, brillant, un cop més. La colombiana ha iniciat el seu tuit anticipant que “Gerard no em deixa dir aquestes coses públicament”. I, tot seguit, ha valorat que “només ell, amb el seu heroisme, pot jugar així, passant per sobre de qualsevol lesió o dolor, i donar sempre el millor. No és perquè sigui el meu marit, però és el millor central del món mundial”. D’aquesta manera, ha fet èmfasi al gran partit de Piqué malgrat unes molèsties de les quals ja en va parlar Xavi en el postpartit de la visita al Galatasaray.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren un gol al Bernabéu | Europa Press
Xavi retorna l’eufòria al barcelonisme amb una nit màgica al Bernabéu (0-4)
Notícia: Xavi retorna l’eufòria al barcelonisme amb una nit màgica al Bernabéu (0-4)
Comparteix
Els blaugranes han fet un dels millors partits de la seva història al camp del Madrid i han destrossat l'etern rival
Xavi Hernández celebra la victòria al Bernabéu amb els seus jugadors | FC Barcelona
Els triomfs de Xavi en el seu primer gran clàssic
Notícia: Els triomfs de Xavi en el seu primer gran clàssic
Comparteix
El tècnic goleja en la seva primera visita al Bernabéu, com va fer Pep Guardiola

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa