Samu Sáiz embruta el triomf del Girona insultant i menyspreant l’entrenador

El Girona està en un moment de forma espectacular. L’equip de Míchel acumula cinc victòries seguides després de superar el Màlaga a Montilivi per 1 a 0 gràcies a un solitari gol de Nahuel Bustos. El conjunt català se situa quart a la classificació i, per tant, ocupa una de les posicions que dona accés al play-off d’ascens. Ara bé, estan a tan sols quatre punts, a l’espera que acabi la jornada, de les dues primeres places, que suposen l’ascens directe.

Els locals han hagut de patir molt a la primera meitat, on totes les ocasions han estat pels andalussos. Paulino ha pogut avançar el Màlaga amb una rematada de cap que ha sortit fregant el pal i Juan Carlos s’ha hagut de lluir en dues ocasions per evitar el gol visitant. Primer, el porter del Girona ha refusat un xut molt potent de Brandon i després ha superat Febas en una jugada d’un contra un. Paulino ha disposat d’una nova ocasió amb una rematada des de fora de l’àrea que ha hagut de refusar Bernardo amb el cap perquè no suposés la primera diana del partit.

El segon temps ha seguit la mateixa dinàmica i el Màlaga ha fet mèrits per obrir el marcador. Brandon Thomas ha estat ben a prop de marcar en provar un xut amb l’esquerra després d’endinsar-se a l’àrea, però la pilota ha anat fora per ben poc. Just després, Juan Carlos ha tornat a vèncer en una acció d’un contra un per evitar el gol de Brandon Thomas.

El Girona ha generat més ocasions al segon temps per mitjà de centrades laterals, però no aconseguia definir-les amb massa perill. No obstant això, els catalans han convertit el gol una de les poques oportunitats que han tingut. Al minut 82, Iván Martín ha fet una centrada perfecta per a Nahuel Bustos, que ha enviat la pilota al fons de la xarxa amb una rematada des del cor de l’àrea amb la cama dreta. El gol dels locals ha deixat totalment noquejat els andalusos, que no han tingut cap més ocasió al tram final.

La nota negativa del partit ha estat protagonitzada per Samu Sáiz. Míchel ha decidit substituir aquest jugador al minut 35. El futbolista no ho ha encaixat gens bé i s’ha dirigit al tècnic, que estava a la graderia perquè complia una sanció, amb les següents paraules: “Ets un pallasso”. A més, Samu Sáiz li ha llençat la seva samarreta a Míchel. L’entrenador del Girona ha explicat a la roda de premsa posterior al partit que “entenc que estigués disgustat, però jo també ho estava amb els minuts que ha jugat. No estava treballant bé a l’hora de pressionar. Havia de prendre una decisió. És el primer canvi abans del descans que faig en tota la meva carrera”.