El Girona continua sense guanyar però surt del descens (1-1)

El Girona FC ha començat la jornada d’avui en zona de descens, però ha aconseguit sortir-ne. Els homes de Míchel han empatat contra Osasuna i, tot i que acumulen sis partits consecutius sense conèixer la victòria, el punt sumat avui els serveix per abandonar les tres últimes posicions de la classificació. L’entrenador madrileny del Girona ha optat per introduir rotacions a l’onze inicial d’avui, començant per la porteria, on ha jugat Paulo Gazzaniga en detriment de Juan Carlos, qui no va tenir massa bona actuació davant l’Almería. Al davant, Toni Villa i Manu Vallejo han estat els encarregats d’acompanyar el Taty Catellanos en les tasques ofensives.

Un gol per a cada equip a la primera part

El duel ha començat sense un dominador clar, però Osasuna ha estat qui ha creat més perill. Un dels seus jugadors més desequilibrants, Ez Abde, ha hagut de retirar-se lesionat al minut 5 a causa d’unes molèsties musculars. El Girona ha intentat arribar amb criteri a través dels homes de banda, però els navarresos s’han defensat molt ordenadament i han incomodat el joc dels blanc-i-vermells. Nacho Vidal ha tingut una ocasió molt clara per als visitants, amb un cop de cap que ha sortit desviat. Poc després, al minut 38, Osasuna s’ha avançat amb un bon gol de Kike Barja, qui ha col·locat un potent xut a l’esquadra de la porteria de Gazzaniga. Just abans de la mitja part, una falta magistralment penjada per Aleix García ha acabat amb gol de David López. Amb l’1 a 1 s’ha arribat al descans.

Paulo Gazzaniga, porter del Girona FC | Girona FC

Insuficient ambició del Girona a la represa

La segona meitat ha començat amb un Girona amb més ganes de sumar els tres punts que criteri per fer-ho. Yangel Herrera i Toni Villa han avisat amb dos xuts llunyans als primers minuts. Moncayola, també des de la llarga distància, ha posat a prova Gazzaniga. Ambdós equips s’han acostat a l’àrea rival, però sense encert. L’entrada de Rodrigo Riquelme, el futbolista més desequilibrant dels locals, ha donat alternatives ofensives al Girona però no ha estat suficient per endur-se el triomf. Els blanc-i-vermells sumen un punt que els permet sortir del descens, però ja són sis jornades sense guanyar i la setmana següent han d’enfrontar-se al Reial Madrid al Santiago Bernabéu.

Cristhian Stuani, a Almeria | Girona FC
Situació preocupant per al Girona: nova derrota i zona de descens (3-2)
Notícia: Situació preocupant per al Girona: nova derrota i zona de descens (3-2)