El Girona cau contra la Reial Societat en una tarda plena de gols (3-5)

El Girona ha rebut la Reial Societat a Montilivi per tal de jugar la setena jornada de Lliga. Una de les curiositats de l’enfrontament ha estat que, per fi, els blanc-i-bermells han pogut jugar un partit com a locals i en cap de setmana. Aquest fet ha provocat que hi hagués un gran ambient a l’estadi, que ha gaudit d’un partit força entretingut entre ambdós equips. En aquesta ocasió, Míchel no s’ha assegut a la banqueta del Girona, ja que va ser expulsat en la visita a Sevilla quan els blanc-i-vermells van jugar contra el Reial Betis. El tècnic local encara haurà de complir un partit més de sanció abans de tornar a trepitjar la gespa d’un terreny de joc.

La primera part ha deixat quatre gols

La Reial Societat ha estat el primer equip a colpejar en un intercanvi de cops. El davanter noruec Sorloth ha fet un bon moviment sense pilota dins de l’àrea per tal de rebre la passada del japonès Take Kubo i fer el primer gol del partit (0-1). El Girona ha trigat a reaccionar, però un xut molt potent i de molta distància de Rodrigo Riquelme ha fet que diversos aficionats de Montilivi es posessin les mans al cap amb el gol de l’empat (1-1). Pocs minuts després, Arnau Martínez ha caçat una pilota amb el cap que no ha pogut aturar Álex Remiro i que ha avançat el Girona (2-1). Finalment, el davanter Sorloth de la Reial ha marcat l’empat després d’un bon control amb el pit i completar un xut sense que l’esfèric toqués la gespa (2-2).

El festival de gols ha continuat durant la segona part

Els jugadors han tornat al terreny de joc de la mateixa manera que han acabat la primera part. I és que Taty Castellanos ha fet una bona acció individual per tal de tornar a posar el Girona per davant en el marcador. L’argentí ha dedicat el gol a Cristhian Stuani, que ja torna a estar disponible per Míchel (3-2). No obstant això, els gols de Brais Méndez de falta, juntament amb el de Zubimendi i Take Kubo han acabat per sentenciar un partit ple de gols i de tots els colors (3-5). El Girona haurà de corregir la defensa, puix encaixar cinc gols és un símptome dolent per l’equip de Míchel.