El Girona empata a Montilivi contra el Cadis amb polèmica arbitral (1-1)

El Girona encadena quatre partits sense guanyar. No és una bona estadística per als homes de Míchel, que van començar la temporada amb bones sensacions. Avui els gironins no han aconseguit superar un Cadis que s’ha trobat amb un gol just començar la segona meitat i l’han sabut defensar fins al final. Al minut 99′ el Girona ha tingut un penal a favor que ha significat l’empat. Els blanc-i-vermells han estat molt fluixos en defensa, però han gaudit de diverses ocasions per endur-se quelcom del matx. Dos gols anul·lats a la segona meitat -un d’ells amb polèmica inclosa- no han permès els locals sumar més d’un punt.

Voluntat de guanyar, però sense encert

A la primera part, el Girona ha sortit voluntariós, amb ganes de tornar a guanyar després de tres partits perdent. Tot i això, no ha estat massa precís i el Cadis ha intentat que el partit fos lent i travat. Rodrigo Riquelme, l’home més hàbil dels gironins, no ha fruït de protagonisme i els locals ho han notat. L’ocasió més clara ha estat pel Cadis, però Rubén Sobrino no ha pogut resoldre amb encert un u contra u davant Juan Carlos. Les sensacions al descans no han estat del tot positives, ja que el Girona no ha pogut crear perill real.

Míchel, entrenador del Girona | Europa Press

El Girona ha de millorar molt el nivell defensiu

Just començar la represa, la defensa gironina ha badat i Álex Fernández ha aconseguit rematar al fons de la xarxa una centrada precisa. Els andalusos s’han avançat i el partit se li ha posat molt en contra al Girona. Bernardo, que ha quallat un partit per oblidar, ha estat a punt de regalar el segon gol als visitants. Christian Stuani, en dues ocasions, i Taty Castellanos, han estat molt a prop d’empatar el partit, però Conan Ledesma i el travesser ho han impedit. Al minut 73, Juan Cala s’ha fet un gol en pròpia porteria després d’un servei de córner, però l’àrbitre ha decidit anul·lar-lo per una falta molt polèmica de Castellanos. A l’últim minut, el mateix jugador argentí ha marcat el gol de l’empat, però ha estat invalidat per un clar fora de joc. Al minut 99, el Girona ha vist com el Pacha Espino cometia un clar penal. Stuani no ha perdonat i ha salvat un punt pel Girona.