Món Esport
Situació preocupant per al Girona: nova derrota i zona de descens (3-2)
  • CA

Després de deu jornades des del seu retorn a la Primera Divisió, el Girona ha caigut en zona de descens. Ha estat després de perdre contra un altre acabat d’ascendir, l’Almeria. La derrota ha estat a Andalusia, a l’estadi dels Jocs del Mediterrani, en un duel amb dues meitats molt diferents. Els de Rubi, exentrenador del Girona, s’han avançat de seguida i els catalans han cavat la seva pròpia causa de greus errors defensius. A la segona meitat, els de Míchel han retallat distàncies i s’han apropat a l’empat, però s’han quedat sense temps d’obrar el miracle (3-2).

La crònica de l’Almeria-Girona

La primera meitat del Girona ha estat molt fosca, del pitjor que han fet des que han tornat a Primera. Si bé la primera arribada perillosa ha estat dels catalans amb un xut de Rodrigo Riquelme, al minut dotze s’ha avançat l’Almeria. Ha estat amb un gol de l’experico Leo Baptistao, que ha rematat al fons de la porteria una centrada de Houboulang Mendes. El cop ha estat ràpid i dur per al Girona, però el defensa central Bernardo Espinosa ha acabat d’ensorrar el seu equip. Quatre minuts més tard, no s’ha entès amb Juan Carlos, el porter, i ha xutat la pilota en pròpia porteria, cosa que El Bilal Touré ha aprofitat per marcar el segon.

Només havien passat quinze minuts de partit i el Girona ja es veia perdedor. Els catalans no s’han sabut recompondre d’aquests dos cops i han anat veient com passaven els minuts sense poder reaccionar. Poc abans del descans, un altre experico, Adrián Embarba, ha acabat de sentenciar el duel. Ho ha fet amb un gol antològic, una diana que ha arribat després d’un llançament de falta molt llunyà. Cristhian Stuani ha retallat distàncies poc després, però la jugada ha estat anul·lada per fora de joc.

La segona meitat ha començat amb bones notícies per als gironins, ja que Riquelme ha marcat un gol just després de la sortida de vestidors en un contraatac ben executat. Això ha donat gasolina als de Míchel, que han buscat dues dianes més per empatar. La primera ocasió claríssima ha estat per a Stuani, amb un penal que ha fallat al minut setanta-vuit. Semblava la condemna definitiva per als catalans, però cinc minuts després l’àrbitre ha assenyalat una altra pena màxima i l’uruguaià no ha perdonat. Tot i això, ja quedaven pocs minuts i el Girona no ha trobat el gol de l’empat. Yangel Herrera ha marcat a l’última jugada del partit, però la diana ha estat anul·lada per una falta molt polèmica sobre el porter.



Més notícies
Cristiano Ronaldo, jugador del Manchester United | Europa Press
Crisi descomunal al Manchester United amb Cristiano Ronaldo
Notícia: Crisi descomunal al Manchester United amb Cristiano Ronaldo
Comparteix
El club anglès ha apartat el futbolista portuguès de l'equip després d'una nova polèmica
Philippe Coutinho, jugador de l'Aston Villa | Europa Press
Es confirma el gran negoci de Laporta per arreglar un desastre de Bartomeu
Notícia: Es confirma el gran negoci de Laporta per arreglar un desastre de Bartomeu
Comparteix
El president va aconseguir vendre Coutinho, i ara, el seu actual entrenador reconeix que no està jugant bé
L'àrbitre Mateu Lahoz, durant un partit | Europa Press
Surrealisme arbitral a la Lliga
Notícia: Surrealisme arbitral a la Lliga
Comparteix
Gran polèmica per una expulsió de Mateu Lahoz a Sergio Canales, del Betis
Piqué i Shakira, al Camp Nou | @shakira
La veritat sobre la samarreta del Barça amb el logo de Shakira
Notícia: La veritat sobre la samarreta del Barça amb el logo de Shakira
Comparteix
Fonts del club asseguren a Món Esport que el logotip de Shakira no apareixerà a la samarreta del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa