Món Esport
La veritat sobre la samarreta del Barça amb el logo de Shakira

Durant les darreres hores ha circulat amb moltíssima força per les xarxes socials el rumor que el primer equip masculí del Futbol Club Barcelona lluirà pròximament el logotip de la cantant colombiana Shakira a la seva samarreta. Tant és així, que fins i tot molts mitjans de comunicació esportius i del cor han compartit aquesta notícia i li han donat veracitat. Ara bé, segons han confirmat fonts del Barça a Món Esport, aquesta informació és “totalment falsa”. Aquest fet no serà una realitat ara, però tampoc en un futur. La postura del club és molt clara, els jugadors blaugranes no portaran el logo de Shakira: “No passarà”.

El Barça lluirà logotips de més cantants durant la temporada, però el de Shakira no hi serà en cap moment

Cal recordar que fa pocs dies, en el clàssic contra el Reial Madrid del cap de setmana passat, el Barça sí que va portar publicitat d’un artista a la samarreta. A través de la col·laboració del club amb Spotify, es va decidir substituir el logotip de l’empresa sueca pel mussol del cantant canadenc Drake amb motiu d’un rècord de reproduccions en aquesta plataforma musical. Món Esport pot confirmar que es duran a terme campanyes similars durant aquesta temporada. És a dir, el Barça tornarà a lluir el logotip d’algun artista a la samarreta, tot i que encara no se sap quan serà.

El logotip del cantant Drake a la samarreta del Barça | FC Barcelona
El logotip del cantant Drake a la samarreta del Barça | FC Barcelona

El logotip de Shakira a la samarreta del Barça hauria estat font de moltíssima morbositat, ja que un dels capitans de l’equip blaugrana, Gerard Piqué, va mantenir una relació amb ella entre 2010 i aquest mateix 2022. Com ja se sap, la ruptura entre aquestes dues figures mediàtiques ha generat moltíssim interès a l’esfera pública i s’han compartit notícies i informacions de tota mena. Veure Piqué amb el logotip de la seva exparella a la samarreta del Barça hauria estat, sense cap mena de dubte, una imatge que hauria fet la volta al món. Tanmateix, la posició del club és rotunda: no veurem ni Piqué, ni cap altre jugador del Barça amb el logotip de Shakira a la samarreta.



Més notícies
Aitana Bonmatí celebra el seu gol contra el Benfica | Europa Press
El Barça inicia la reconquesta d’Europa amb una nova governadora (9-0)
Notícia: El Barça inicia la reconquesta d’Europa amb una nova governadora (9-0)
Comparteix
Les blaugranes presenten la seva candidatura a la Champions amb una golejada d'escàndol al Benfica i la brillantor de la princesa Aitana, que eclipsa la baixa de la reina Alexia
Neymar, durant la temporada 2013-2014, la seva primera al Barça | FC Barcelona
Revelen el principal motiu pel qual Neymar va decidir fitxar pel Barça
Notícia: Revelen el principal motiu pel qual Neymar va decidir fitxar pel Barça
Comparteix
L'exagent del brasiler Wagner Ribeiro ha parlat sobre el moviment que va fer del Santos al club blaugrana l'any 2013, i ha reconegut que Messi el va convèncer amb una trucada
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Multen Laporta per haver entrat al vestidor de l’àrbitre del clàssic
Notícia: Multen Laporta per haver entrat al vestidor de l’àrbitre del clàssic
Comparteix
El president del Barça ho va fer per protestar accions polèmiques del partit al Bernabéu
Xavi Hernández es queixa a un àrbitre | Europa Press
Xavi se sincera i reconeix un dels seus errors més grans dels últims dies
Notícia: Xavi se sincera i reconeix un dels seus errors més grans dels últims dies
Comparteix
El tècnic del Barça ha lamentat haver-se queixat massa de l'arbitratge en els últims partits

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa