El Girona empata a Burgos i jugarà el ‘Play-off’ contra l’Eibar (0-0)

El Girona ha arribat a Burgos sabent que l’equip depenia d’ells mateixos per tal de jugar els ‘Play-off’ d’ascens a la màxima categoria de futbol espanyol. Amb l’empat era suficient per tancar una temporada on l’objectiu era acabar entre les sis primeres posicions per tal de lluitar per l’ascens a la Primera Divisió. Així doncs, l’empat a zero contra el Burgos ha estat el resultat just per classificar-se per la mínima com a sisè classificat i on l’Eibar, després de perdre per un gol a zero al camp de l’Alcorcón, que és el darrer classificat, serà el primer rival del Girona per intentar pujar de nou a la Primera Divisió.

La crònica del Burgos-Girona

El Girona ha començat el partit sabent que per tal de no patir al final del joc, havia d’intentar posar-se per davant com més aviat millor, els de Míchel ho han intentat amb diversos xuts des de fora de l’àrea que han tractat de sorprendre els locals. No obstant això, la imprecisió i els nervis de voler marcar el primer gol del partit han provocat algunes errades que el Burgos ha intentat utilitzar a favor seu, buscant la sortida ràpida de la pilota al contraatac. El partit ha arribat al descans amb un zero a zero on s’ha vist que el Girona ha merescut més, però sense disposar d’una oportunitat extremadament clara de gol.

Tot i que la segona part del partit s’ha tornat a veure un Girona que ha intentat pressionar des d’un principi al Burgos per tal de marcar el gol que li donés la calma a l’equip de Míchel, la realitat ha acabat essent molt diferent. En aquest sentit, ha estat l’equip local el que s’ha apropat més a la porteria de Juan Carlos, que ha hagut de fer un parell de bones intervencions per tal de mantenir l’empat al marcador.

L’Eibar serà el rival del Girona

Així doncs, el Girona acaba la temporada empatat a punts amb l’Oviedo, que queda fora del ‘Play-off’, i rebrà a Montilivi a l’Eibar, que ha perdut per un gol a zero al minut 91 al camp de l’Alcorcón. No obstant això, també cal destacar que l’equip de Míchel ha deixat escapar una oportunitat d’acabar la temporada com a quart classificat després de la derrota del Tenerife contra el Cartagena. La propera fita serà el dijous dia 2 de juny a Montilivi on el Girona rebrà a l’Eibar a les 19:00h i la tornada serà el diumenge dia 5 juny a Ipurua a les 18:30 de la tarda.