Món Esport
Checo Pérez guanya el Gran Premi de Mònaco i Carlos Sainz acaba segon

Un cop més, quan semblava que Ferrari ho tenia tot de cara per acabar el Gran Premi de Mònaco de la Fórmula1 per davant dels seus competidors, l’escuderia de Red Bull amb Sergio Pérez i Max Verstappen als monoplaces, ha acabat per truncar-se a conseqüència d’una mala estratègia gestionada per l’equip italià, fent parades innecessàries amb Charles Leclerc, que ha acabat quart quan sortia de la primera posició, i una parada un pèl lenta per Carlos Sainz, que ha tornat a pista després de canviar els pneumàtics per darrere de Checo Pérez, provocat que Red Bull es posés per davant en un circuit que és gairebé impossible avançar històricament.

Un cop el mexicà Sergio Pérez s’ha posat per davant, ningú li ha pres el lideratge al pilot de Red Bull, que ha demostrat autoritat per guanyar per primer cop de la temporada un Gran Premi de la Fórmula1. Les darreres voltes han estat molt estretes, ja que els pneumàtics del pilot de Red Bull han acabat desgastant-se i provocant que el madrileny Carlos Sainz, s’apropés molt al cotxe del mexicà, però que finalment el cronòmetre que feia la marxa enrere per tal de definir qui sortia com a campió del Principat de Mònaco, ha enllestit una cursa amb pocs avançaments. Però, no obstant això, ha generat força intriga per veure si el cotxe de Checo Pérez aguantaria fins al final a la persecució de Carlos Sainz que no ha pogut passar tot i tenir un ritme més ràpid al de Red Bull.

Els incidents de la cursa

I és que el Gran Premi de Mònaco del 2022, ha començat de manera tan estranya com ha acabat, on el protagonista inicial ha estat la pluja, que ha endarrerit gairebé una hora l’inici de la carrera, una bandera vermella que ha aturat el Gran Premi després d’un impacte del pilot de Haas, Mick Schumacher, i que tot plegat ha provocat que la cursa hagués d’acabar per temps en comptes de per voltes, ja que la Fórmula1 dona una durada màxima a les carreres de tres hores.

Com queda la classificació després del Gran Premi de Mònaco

Així doncs, Checo Pérez surt com a guanyador del Gran Premi d’aquest cap de setmana amb Carlos Sainz en la segona posició i Max Verstappen completa el podi. Charles Leclerc ha estat quart i ha acabat emprenyat per les males decisions preses des del box del seu equip i sense pujar al podi al circuit de la seva ciutat. Fernando Alonso ha acabat setè per davant de Lewis Hamilton que no ha pogut passar al pilot asturià, que s’ha defensat amb un cotxe més lent d’un dels seus màxims rivals des de la seva arribada a la Fórmula1. Finalment, cal esmentar que Red Bull encara lidera el campionat de constructors distànciant-se més de Ferrari després que la setmana passada els abancés en la classificació i Max Verstappen segueix liderant la classificació del mundial de pilots treient més punts a Charles Leclerc després de desaprofitar una nova oportunitat per guanyar la cursa.



Més notícies
Marc Márquez, pilot de MotoGP | Europa Press
Nou podi per Aleix Espargaró mentre Marc Márquez acaba en la desena posició
Notícia: Nou podi per Aleix Espargaró mentre Marc Márquez acaba en la desena posició
Comparteix
Bagnaia guanya el Gran Premi d'Itàlia seguit de Quartararo i Aleix Espargaró
Les jugadores del Barça celebren un gol a la final de Copa | Europa Press
El Barça femení acomiada la temporada amb Copa i doblet (6-1)
Notícia: El Barça femení acomiada la temporada amb Copa i doblet (6-1)
Comparteix
Les blaugranes han golejat l'Sporting de Huelva a la final, que s'ha disputat a Alcorcón
Marc Márquez cau de la seva moto | Europa Press
VÍDEO | Nova caiguda esgarrifosa de Marc Márquez, que tornarà a ser operat
Notícia: VÍDEO | Nova caiguda esgarrifosa de Marc Márquez, que tornarà a ser operat
Comparteix
El pilot català ha anunciat que passarà per quiròfan i es perdrà gran part del que queda de temporada
Els jugadors del Madrid celebren el gol de la final de la Champions | Europa Press
El Madrid de les remuntades guanya la catorzena Champions del club (0-1)
Notícia: El Madrid de les remuntades guanya la catorzena Champions del club (0-1)
Comparteix
El Liverpool tampoc no ha pogut frenar l'equip de Carlo Ancelotti, que ha guanyat la Lliga de Campions a París

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa