Rafa Nadal pateix, però jugarà els quarts de Roland Garros contra Djokovic

Després d’un partit a cinc sets contra el jove jugador canadenc Felix Auger-Aliassime, Rafa Nadal ha passat als quarts de final de Roland Garros, on disputarà el seu pròxim partit contra el número u del món, Novak Djokovic. El jugador canadenc ha començat sorprenent a un Rafa Nadal que ha vist com perdia el primer set del partit (6-3). No obstant això, el balear ha sabut reaccionar i ha remuntat la situació guanyant el segon set (3-6) i el tercer (2-6). Quan Nadal ha començat a dominar i mostrar una actitud guanyadora contra un rival que en un tres i no res ha vist com la situació del partit ha canviat en un moment, el canadenc no s’ha tirat enrere i ha tret pit per empatar el partit a dos guanyant el quart joc (6-3).

Finalment, quan el partit ha quedat completament obert i només a un set de decidir quin dels dos tenistes passaria l’eliminatòria, Nadal ha vist com Aliassime ha començat a fer uns grans serveis on el canadenc ha aconseguit realitzar algun joc en blanc en contra de Nadal per veure si així la pressió podia distreure o crear algun dubte al tenista que més cops ha guanyat aquesta competició. Nadal ha fet ús de la seva veterania per trencar el servei i posar el tres a cinc deixant molt poc marge de maniobra a Aliassime, que ha acabat perdent el partit amb un (6-3; 3-6; 2-6; 6-3 i 3-6).

Felix Auger-Alissime, un jugador amb molta projecció

Tot i ser un jugador força desconegut que fins aquest any no havia guanyat un partit en un Grand Slam, Aliassime ha demostrat per quin motiu és un dels joves que més futur mostrava tenir quan jugava en competicions de categoria júnior. No obstant això, la seva progressió va ser més lenta de l’esperada, però sembla que ara, després d’arribar als vint-i-un anys ja competeix en aquells partits que se l’esperava.

Nadal jugarà els quarts de final contra Djokovic

Un cop Nadal ha superat els vuitens de final amb un partit que ha superat les quatre hores de joc, ja sap que el seu proper rival serà el tenista serbi número u del món, Novak Djokovic. El partit que es viurà el dimarts vinent ja és gairebé un clàssic del tenis modern, ja que en total han jugat fins a 58 partits on el serbi ha guanyat un total de 30 partits mentre que Nadal s’hi apropa guanyant en 28 ocasions. Així doncs, Djokovic buscarà tornar a deixar eliminat Nadal en la competició que ha guanyat tretze cops i Nadal intentarà passar a les semifinals eliminant al tenista que avui dia encara és número u del rànquing mundial de l’ATP.