Una primera part nefasta fa inútil la reacció del Girona (3-2)

Per tercera jornada consecutiva, Míchel Sánchez ha decidit repetir el mateix onze inicial. Després de les victòries contra Almería i Athletic Club, aquesta vegada els futbolistes no han respost a la confiança de l’entrenador i és que el Girona ha quallat una de les pitjors primeres meitats de la temporada. Els catalans han perdut 3 a 2 al Coliseum Alfonso Pérez davant el Getafe. Dos gols d’Enes Ünal i un de Borja Mayoral han provocat un 3 a 0 al descans vergonyós per als gironins. A la represa, els visitants han sortit amb dues marxes més i el ‘Taty’ Castellanos ha aconseguit retallar diferències amb una bona diana. Deu minuts abans del final, ha estat Miguel Gutiérrez qui ha eixugat encara més la distància i ha permès somiar els catalans amb una remuntada heroica. Finalment, els madrilenys han resistit i s’han endut tres punts vitals, que deixen el Girona amb un ull mirant a les posicions de descens.

Una primera part horrible

El partit ha començat de la pitjor manera possible per als gironins. A la primera jugada del matx, Ünal ha aprofitat una greu errada defensiva dels catalans i ha afusellat Paulo Gazzaniga per inaugurar el marcador. Deu minuts després, Munuera Montero ha assenyalat penal a favor del Getafe per unes clares mans de Javi Hernández i Ünal ha tornat a marcar, posant el 2 a 0 a l’electrònic. Lluny d’acostar-se a la porteria contrària, el Girona no ha sabut generar accions de perill i els madrilenys han estat a prop de la tercera diana en diverses ocasions. Al minut 43, finalment ha arribat el gol de Mayoral, amb un potent xut des de la frontal de l’àrea. Un resultat nefast al descans.

Oriol Romeu, jugador del Girona | Europa Press

Reacció insuficient a la segona

Míchel deu haver escridassat de valent als seus futbolistes durant el descans, perquè a la represa s’ha vist un Girona amb una actitud força diferent. Al minut 54, Castellanos ha aprofitat una gran assistència de Viktor Tsykangov per retallar diferències i somiar amb la remuntada. El Getafe ha fet una passa endarrere i els catalans ho han provat amb més ganes que encert. El duel s’ha escalfat per moments i hi ha hagut diverses picabaralles, provocades per les accions al límit del reglament dels jugadors locals. Cristhian Stuani ha saltat a la gespa per buscar la remuntada, però ha estat Miguel Gutiérrez qui ha posat el 3 a 2 amb una fuetada des de fora l’àrea. El Girona ho ha intentat amb ganes durant els compassos finals, però els madrilenys han resistit i han assolit el triomf.

Rodrigo Riquelme, jugador del Girona, a San Mamés | Girona FC
El Girona assalta un estadi infranquejable i s’ho comença a creure (2-3)
Notícia: El Girona assalta un estadi infranquejable i s’ho comença a creure (2-3)