Món Esport
Un exjugador del Girona: “M’han oferit 50.000 euros per deixar-me guanyar”

Aday Benítez, exfutbolista català conegut per la seva gran trajectòria al Girona Futbol Club, ha concedit una entrevista al programa radiofònic El Bar de la Cadena SER, amb el periodista català Sique Rodríguez, en la qual ha deixat un titular escandalós, i que posa en mal lloc, un cop més, el futbol professional, tot revelant que li van oferir diners per deixar-se guanyar en un partit.

En l’entrevista, el de Sentmenat ha explicat que “en el futbol, hi ha hagut maletins i primes. A mi me n’han ofert i no els he acceptat. Em van oferir prop de 50.000 euros per deixar-me perdre. Era absurd acceptar, perquè aquell any ascendíem a Primera Divisió. Ens quedava un partit de Lliga. No tacaria la temporada per un partit de Lliga”.

D’altra banda, també ha explicat una situació escandalosa que li va tocar viure en un altre club, també a la Segona Divisió, i precisament al Club Deportivo Tenerife: “He viscut situacions a Tenerife que no puc corroborar, perquè no estava entre aquells jugadors. A l’últim partit de Lliga, nosaltres no teníem opcions d’entrar a playoff i l’Sporting de Gijon, sí”.

“Anàvem a jugar els que veníem no jugant darrerament, però van acabar jugant els que jugaven sempre. L’entrenador va canviar l’alineació. Vam perdre 3-1, però amb uns gols… Això no ho puc corroborar, perquè jo no hi era. Em va semblar molt estrany que juguessin els que estaven jugant tot l’any quan ens havien dit que jugaríem altres jugadors”, ha afegit.

Aday Benítez, en un partit amb la samarreta del Girona | Europa Press
Aday Benítez, en un partit amb la samarreta del Girona | Europa Press

LaLiga ja ha denunciat aquest cas

Arran de tot això, LaLiga ha intervingut ràpidament, i ha emès un comunicat en el qual ha expressat que ha presentat una denúncia al Centre Nacional Policial per la Integritat a l’Esport i les Apostes (CENPIDA) per aquest intent de trampes. A més, ha expressat que “l’àrea d’Integritat i Seguretat de LaLiga té com a un dels seus objectius la prevenció, la detecció i la denúncia de qualsevol conducta que infringeixi el ‘joc net’ i pugui adulterar la competició. La predeterminació de resultats és delicte, així com acreditar la sola intenció de proposta de trampes”.



Més notícies
Javi Hernández, durant el Getafe-Girona | @gironafc
Una primera part nefasta fa inútil la reacció del Girona (3-2)
Notícia: Una primera part nefasta fa inútil la reacció del Girona (3-2)
Comparteix
Els gols del Taty i Miguel Gutiérrez han estat insuficients per culminar la remuntada
Rodrigo Riquelme, jugador del Girona, a San Mamés | Girona FC
El Girona assalta un estadi infranquejable i s’ho comença a creure (2-3)
Notícia: El Girona assalta un estadi infranquejable i s’ho comença a creure (2-3)
Comparteix
Els catalans han derrotat l'Athletic Club amb un excels trinomi Riquelme-Aleix García-Taty Castellanos, i acaben la jornada a només dos punts de les posicions europees
Els jugadors del Girona, fent pinya | Europa Press
Exhibició descomunal del Girona a Montilivi (6-2)
Notícia: Exhibició descomunal del Girona a Montilivi (6-2)
Comparteix
Els homes de Míchel destrossen l'Almería amb una primera part de somni
Borja García i Luis Hernández, durant el Cadis-Girona | Europa Press
El Girona fa una passa endarrere en la lluita per la salvació (2-0)
Notícia: El Girona fa una passa endarrere en la lluita per la salvació (2-0)
Comparteix
Els de Míchel quallen el pitjor partit de la temporada i perden contra el Cadis

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa