Món Esport
Sergio Ramos diu una de les frases més surrealistes de la seva carrera

Sergio Ramos, defensa central andalús del París Saint-Germain (PSG) ha deixat tothom bocabadat amb una de les declaracions més surrealistes de la seva carrera, i això que justament ha destacat en moltes ocasions per les seves paraules davant dels micròfons. En aquesta ocasió, en una entrevista amb l’exjugador Ludovic Giuly a Amazon Prime Video, ha afirmat que encara li queda molta corda: “Encara em queden entre quatre i cinc anys més al màxim nivell. A París em queden dos anys de contracte, però intentaré que en siguin tres i després ja veurem. Mentre el físic aguanti, el meu cap està totalment focalitzat”.

Sergio Ramos, dues temporades molt lluny del màxim nivell

En condicions normals, no hi hauria res estrany que un futbolista tingués la intenció de continuar jugant durant els anys que ell volgués, però Sergio Ramos ja fa dues temporades que gairebé no és ni esportista. Després d’una molt mala darrera temporada al Reial Madrid, totalment colpejat per les lesions, ha continuat amb aquest camí al PSG i, de fet, ha empitjorat moltíssim. Dels més de quaranta partits que ha disputat l’equip francès, el central andalús només n’ha pogut disputar set. A més a més, el seu entrenador, Mauricio Pochettino, l’ha utilitzat en gairebé totes les ocasions que ha pogut, així que, bàsicament, ha estat gairebé tota la temporada lesionat.

D’aquesta manera, el fet que digui que creu que encara pot estar quatre o cinc anys “al màxim nivell” és del tot surrealista, ja que ja fa dues temporades que es troba a anys llum d’un nivell mínimament acceptable per als equips on està jugant. No només això, sinó que el fet de pensar que el PSG voldrà renovar durant un any més un dels futbolistes més ben pagats de la plantilla quan només ha disputat set partits és encara més absurd. De fet, la premsa francesa ha indicat en alguna ocasió que el club parisenc es planteja rescindir unilateralment el contracte de Ramos perquè deixi d’ocupar un lloc inútil a la plantilla. Com sempre, el central andalús no ha deixat ningú indiferent després de les seves declaracions a la premsa.



Més notícies
Sergio Ramos, abans d'un partit | Europa Press
Sergio Ramos viu un infern al seu propi camp
Notícia: Sergio Ramos viu un infern al seu propi camp
Comparteix
El defensa central andalús ha estat xiulat per l'afició del París Saint-Germain
Sergio Ramos, jugador del PSG | Europa Press
La petició de Sergio Ramos al PSG que demostra el seu fracàs estrepitós
Notícia: La petició de Sergio Ramos al PSG que demostra el seu fracàs estrepitós
Comparteix
La premsa sevillana assegura que el defensa central andalús ha demanat tornar a casa seva per retirar-se

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Un altre espanyolet fracassat… a abril 13, 2022 | 19:14
    Un altre espanyolet fracassat… abril 13, 2022 | 19:14
    No serveix ni per fer galetes pels gossos…
  2. Icona del comentari de: rd a abril 14, 2022 | 08:00
    rd abril 14, 2022 | 08:00
    cromanyó barrut

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa