Món Esport
Sergio Ramos viu un infern al seu propi camp

El defensa central andalús Sergio Ramos ha pogut disputar el seu sisè partit aquesta temporada amb el París Saint-Germain (PSG). Després d’una nova llarga etapa de lesions i problemes físics, el futbolista de Camas s’ha pogut recuperar per disputar uns minuts de la victòria del seu equip contra el Lorient al Parc dels Prínceps de la capital gal·la. Tanmateix, la seva afició, en comptes de rebre’l amb aplaudiments, ha posat el dit a la ferida i l’ha escridassat quan ha saltat al terreny de joc. Els seguidors del PSG estan farts de les seves lesions i així li ho han fet notar, en una escena que ha estat molt desagradable per al jugador.

Els aficionats del PSG, farts de les lesions de Sergio Ramos

Cal tenir en compte que Ramos va fitxar gratuïtament per l’equip francès el passat mes de juliol. Els aficionats del PSG volien veure la versió del central que havia conduït el Reial Madrid a molts triomfs a la UEFA Champions League, però s’han trobat amb una realitat completament diferent. De totes maneres, la seva passada temporada al Santiago Bernabéu ja va ser molt dura i va estar molt minvat per les lesions, així que els propietaris qatarians del PSG ja sabien què fitxaven. Tot i això, van voler assumir el risc, pagar-li un sou milionari i la jugada els ha sortit de la pitjor manera possible.

Sergio Ramos podria sortir del PSG en el pròxim mercat de fitxatges d’estiu

De fet, diversos mitjans de comunicació francesos han apuntat a una possible sortida de Ramos en el pròxim mercat de fitxatges d’estiu. Ara bé, aquesta decisió l’haurà de prendre el futbolista, ja que té contracte fins a 2023. Si el PSG el vol fer fora de forma unilateral, li haurà de pagar el seu sou encara que no jugui. D’altra banda, la premsa andalusa també ha parlat en alguna ocasió d’un possible retorn al Sevilla per disputar-hi els darrers dies de la seva carrera a un ritme molt més baix. Això sí, el sou i el contracte del club andalús no poden ni apropar-se a les condicions que li ofereix el PSG.



Més notícies
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
El madridisme entra en pànic després de les últimes declaracions de Mbappé
Notícia: El madridisme entra en pànic després de les últimes declaracions de Mbappé
Comparteix
El davanter francès del París Saint-Germain ha deixat la porta ben oberta a continuar durant un any al PSG
Leo Messi i Neymar Jr., del PSG | Europa Press
Revelen els salaris dels jugadors més ben pagats d’Europa
Notícia: Revelen els salaris dels jugadors més ben pagats d’Europa
Comparteix
El diari Marca ha publicat una llista que contradiu la que fa pocs dies va treure a la llum L'Équipe

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa